Shopping i Lønstrup

Lønstrup har mange skønne butikker, hvor du kan købe alt fra brugskunst over garn til smukke kunstgenstande.

Lønstrup Gavekortet
Mange af butikkerne og kunsthåndværkerne er gået sammen om at tilbyde muligheden for at handle med Lønstrup Gavekortet, som du køber på Turistbureauet og eller hos Super Spar Lønstrup.

Stranden i Lønstrup

Sommer i Lønstrup

Lønstrup er en dejlig destination hele året. Ikke mindst om sommeren. 

Her lander fisken i Lønstrup

Ved den lille bådeplads i Lønstrup kan man stadig opleve, hvordan fiskerne efter en tur på havet trækker bådene op på land.

I dag er der dog kun fritidsfiskere tilbage, men når vejret er til det, rykker de små fartøjer på havet, og ofte kan man bagefter slå en handel af om et par rødspætter, issinger eller rødtunger. Fisk smager bedst, når den er nyfanget.

Sidste erhvervsfisker stoppede i 1984

Shopping i Lønstrup

Shoppingmuligheder i Lønstrup

Blandt de mange kunsthåndværkere, gallerier og små, hyggelige caféer i byen, findes en række af forskellige butikker. Lønstrup byder blandt andet på fashionabelt tøj, hyggeligt brugskunst, lego til de yngste, luksuriøse sko og meget andet. På trods af byens størrelse, er den absolut også et shoppingbesøg værd.

Aktiv ferie  i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Lønstrup er en livlig ferieby ved Vesterhavet, som med sin beliggenhed og fantastiske natur indbyder til en aktiv ferie sammen med hele  familien.

Er du til løb eller vandreture, kan det klart anbefales at tage en tur på standen, og et smut forbi den nyrestaurerede gamle kornmølle, Vennebjerg Mølle der ligger få kilometer fra Lønstrup centrum.

Strande i Lønstrup og omegn

Strandene i Lønstrup og omegn

Nyd en dag på stranden, tag en dukkert i vesterhavet

Naturkatastrofen i Lønstrup

Naturkatastrofen i Lønstrup

Naturkatastroen d. 11 august 1877. Den dag blev for altid skrevet ind i byens historie. Lønstrup bys udseende blev forvandlet i løbet af få timer, af et voldsomt skybrud.

Hen over middags tid trak der sig et voldsomt uvejr hen over det smukke fiskerleje. Den lille bæk blev forvandtel til en voldsom, nærmest brusende elv. 

Campingpladser i Lønstrup

Campingpladser i Lønstrup

Campingferie er en hyggelig form for overnatning for både børn og voksne. Tag på luksusferie i hytte, en primitiv campingferie i et lille telt eller en dejlig ferie i campingvogn. På campingpladserne er der mulighed for at medbringe eget telt eller campingvogn eller leje hytter.

De fleste campingpladser byder på masser af aktiviteter med legepladser og hyggelige arrangementer.

Husk at købe et campingpas og medbring det på din campingferie. Også hvis du har lejet.

Stenhuggere i Lønstrup

Stenhuggere i Lønstrup

Stenhuggere i Lønstrup

Gallerier i Lønstrup

Lønstrup har et bredt udvalg af spændende gallerier

Keramik i Lønstrup

Keramik i Lønstrup

I Lønstrup har keramikere slået sig ned og ladet sig inspirere af den storslående natur omkring sig.

Øvrig overnatning

Øvrig overnatning i Lønstrup

Her kan du se et udvalg af øvrig overnatning i Lønstrup og omegn.

Feriehusudlejning Lønstrup

Feriehusudlejning samt salg af feriehuse i Lønstrup

Find dit feriehus i Lønstrup ved en af de mange bureauer. Du finder huse i forskellige kategorier, fra storslående panoramaudsigt og luxushuse til det lille hyggelige fiskerhus med simpel indretning midt i det idyliske centrum.  

Kirkerne i Lønstrup og omegn

Kirker i Lønstrup og omegn

Kirker i Lønstrup området byder på historisk inventar og flot arkitektur.

Nogle af kirkerne har kirkevandringer i og omkring området, hvor der levende fortælles om historier fra "dengang" og nu.

Fiskeri i Lønstrup

Fiskeri i Lønstrup

Ved den lille bådeplads i Lønstrup kan man stadig opleve, hvordan fiskerne efter en tur på havet trækker bådene op på land. 
Mårup Kirke

Mårup Kirke

Syd for Lønstrup har Vesterhavet også sit tag i skrænten. Mårup Kirke står ikke længere. Kirken blev opført i starten af 1200-tallet og lå dengang cirka to kilometer fra kysten. Skrænten rykkede hele tiden nærmere og i 2008 valgte man at nedtage toppen af kirken, så kun væggene stod tilbage. I 2015 blev de sidste rester af kirken nedtaget. Kirkegården og gravene står urørt og vil følge naturens gang og på et tidspunkt styrte i Vesterhavet.