Spisesteder i Hjørring

Her finder du et udvalg af de spisesteder, der findes i Hjørring. 

Tilbage til forsiden

Gårdbutikker og specialbutikker i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du flere steder små og hyggelige gårdbutikker og specialbutikker, hvor du kan købe lækre produkter. Køb f.eks. hjemmebagt brød, nyhøstede grøntsager eller hjemmelavede pølser. Lav lækre retter i din ferie med de lokale friske råvarer eller smag på en pølse, når du kommer hjem og mindes din ferie. Du finder også unikke brands samt høj kvalitet af både tøj og sko.

Restauranter i Toppen af Danmark

Besøg de mange restauranter i Toppen af Danmark og nyd en lækker middag. Her finder du næsten alle former for spisesteder. I flæng kan vi nævne sushi-, smørrebrøds-, fiske og skaldyrs- samt gorumetrestauranter. Hertil et væld af etniske restauranter. Der er noget for enhver smag og anledning.

Skagen

Restauranter i Skagen og omegn

Feriens måltider er en stor del af oplevelsen, og i Skagen er der naturligvis fisk og skaldyr på menuen, og så skal vi ikke glemme Skagen-skinken, de økologiske Angus-steaks og alle de andre lokalt-fremstillede lækkerier.

Vil du ikke være køkkenchef i ferien - er Skagen og omegns mange restauranter et besøg værd.

Skagen

Virksomhedsbesøg i Skagen Området

Se bl.a. hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut - Besøg Skagen Fiskeauktion og se hvordan det foregår, når fiskene bliver solgt eller tag en guidet tur rundt i et bryggeri og tapperi og se hvordan man brygger øl. 

Fisk i Toppen af Danmark

Friske fisk på bordet

Da Toppen af Danmark har hav til næsten alle sider, er frisk fisk en ofte brugt råvare og kan købes næsten alle steder. Både hos den lokale fiskehandler og på restauranter og caféer. Fisk er sund mad og indeholder mange vigtige nærringsstoffer. Det anbefales at spise fisk mindst 2 gange om ugen. Derfor kan du roligt lade dig friste af de mange lækre fisk fra havet omkring os.