Aktiv ferie i Toppen af Danmark

Aktiv ferie i Toppen af Danmark er alt fra afstressende naturoplevelser til hård fysisk udfoldelse. Hvor aktiv du vil være, er op til dig!

Mulighederne er mange
Tag på lange eller korte vandreture, på cykeltur eller prøv ridning i din ferie. Golf er for mange den helt perfekte kombination af både natur, motion og spænding. Vandsport i form af kanoture, fiskeri eller surfing er der rig mulighed for at dyrke i din aktive ferie. Et sikkert hit for de fleste - badning ved stranden eller i svømmehallen. Har du brug for ro og afstressning oven på dine bedrifter i ferien, kunne en omgang wellness måske friste?

På tur i Toppen af Danmark
På tur i det grønne eller ud i det blå ...I Toppen af Danmark er naturen altid tæt på dig: Havet, de hvide sandstrande og pragtfulde klit- og skovområder, som alle indbyder til skønne oplevelser til hest, til fods eller på cykelsadel. Tag på guidede ture og hør om områdets plante- og dyreliv. Kom ud i den friske luft og oplev Toppen af Danmark på nærmeste hold.

Vandsport i Toppen af Danmark
Både vestkysten og østkysten, samt åerne i Toppen af Danmark indbyder til at dyrke mange forskellige former for vandsport. Du kan tage på en lystfiskertur og nyde naturens stilhed, mens du fanger aftensmaden. Du kan også tage familien med på kanotur eller kaste dig ud i havets bølger på et surfboard, hvis modet og balancen er klar til en udfordring. Skulle du være mere til en dukkert i opvarmede indendørs bassiner er svømmehaller og badelande en oplagt mulighed. 

Aktiv ferie

Fisk er en naturlig del af ferien i Toppen af Danmark. Her finder du fortrinligt fiskevand – både hav og ferskvand. Her er fiskeriet et hovederhverv. Og her er der ofte fisk på menuen.

Kom på cykelferie i Toppen af Danmark. Nyd naturen, få frisk luft og vær aktiv i din ferie.

Kom på rideferie i Toppen af Danmark og få unikke naturoplevelser på hesteryg.

En vandreferie i Toppen af Danmark er en aktiv ferie med masser af unikke naturoplevelser. Følg de mange vandrestier og oplev dyre- og plantelivet.

Golfferie i Toppen af Danmark er afslapning med vennerne eller din kæreste. Gå på golfbanerne i løbet af dagen, og nyd gastronomi og wellness i de ledige stunder om aftenen.

Pak madkurven, find tæpperne frem og tag hele familien eller vennerne med på en oplevelsesrig tur i kano. En helt speciel måde at nyde naturen i Toppen af Danmark.

Regner det? Besøg de mange svømmehaller og badelande i Toppen af Danmark og kom på badeferie på en regnvejrsdag.

Geocaching er en spændende og moderne form for digital skattejagt. Grib din GPS, indtast koordinatorne og gå på jagt efter den næste skat i Toppen af Danmark. En sjov aktivitet for både voksne og børn.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.