Tversted

Tversted naturligt og lidt specielt.

Tversted er en lille fredfyldt perle, med en enestående natur tæt på børnevenlig badestrand. Tversted er et godt udgangspunkt for oplevelser for hele familien, oplev Ørnereservatet, Nordsøen Oceanarium, eller kom til Tversted i efterårsferien til en hel uge hvor byen summer af jazz med Jazzy Days.

Efterår i Tversted

Efteråret i Tversted er fuld af rytmer, hygge og oplevelser i naturen. 

Dette efterår byder traditionen tro på Jazzy Days i uge 42, men også en aften med trubaduren Sebastian. Musikken kan nydes i den ny renoverede Klitgården, i kirken, hos Bjærgelauget og på galleri.


Gallerier og kunsthåndværkere

Nordsøen Oceanarium 

Ørnereservatet

 

Velkommen til Tversted - velkommen til en ny årstid!

Hvert år i uge 42 fylder jazzens rytmer byens rum, anerkendte musikere fra ind- og udland strømmer til og indbyder til en skøn kombination af jazz og humor på Danmarks mindste og sjoveste jazzfestival.

Naturen i og omkring Tversted opleves på nærmeste hold, da naturen ganske simpelt er lige udenfor hoveddøren. Tag en cykeltur i området, prøv en af de mange vandrerruter eller hvad med at opleve naturen i kano eller måske på hesteryg.

Ferie i feriehus - i Tversted

Ferie i et feriehus er ro, afslapning og hygge, men samtidig er et ophold i feriehus også et godt udgangspunkt for udflugter til hele familien.

Vores huse er beliggende tæt på Tversted Klitplantage og Tversted Strand, vi kan også tilbyde feriehuse i Skiveren området.

Hvis du er kunstinteresseret, så vil et besøg på Danmarks nordligst beliggende Herregård, Herregården Odden med J. F. Willumsen samlingen være et oplagt udflugtsmål.

Feriehuse kan bookes direkte på Tversted Turistbureau eller på: 

Book feriehus

Se billeder af feriehuse

Tversted Turistbureau & Feriehusudlejning tilbyder feriehuse i områderne Tversted, Vester Tversted, Øster Tversted og Skiveren - og ikke mindst feriehuse til enhver pengepung og behov.

I Tversted findes et bredt udvalg af overnatningsmuligheder. Uanset om du er til overnatning i feriehus, campingvogn eller i shelters, så finder du det hele i Tversted.

Se og oplev

Holder du af kulturelle oplevelser eller af at komme ud i naturen?

Besøg en af de lokale kunsthåndværkere, gallerier eller læg vejen forbi egnens største og kendte marskandiserforretning LYKKEGAARD. Kunsthåndværkerne i området beskæftiger sig med alt fra glas og keramik til smykker, rav og tekstiler.

Naturen omkring Tversted kan opleves fra mange sider, om man vælger kanotur i Uggerby Å, cykeltur gennem klitplantagen eller nyder solen på stranden. 


Cykelguide Tversted

Bunkerture i Tversted

Kun få kilometer fra Tversted ligger Nordsøen Oceanarium, som har nordeuropas største akvarium. Skibet der svæver under loftet er det første du møder.

Her kan du besøge styrehuset, som stævner ud af Hirtshals Havn. Her får du udsigt til nordsøens bølger, gennem styrehusets vinduer, og du

føler, at du ikke længere har fast grund under fødderne.

Din ekspedition har syv destinationer, hvor du selv bestemmer rækkefølgen, og hvor længe du vil tilbringe på hver destination.

Se de lynhurtige falke og fantastiske falkonerryttere udfolde sig i den frie natur.

Kun på Ørnereservatet findes de nordiske rovfugle - her yngler de, trænes af falkonerer og viser deres fantastiske flyvekunst.

Frank Wenzel har med 30 års indsigtsfuld oplysning og store specialistviden, givet Danmark en international førsteplads for kendskab til rovfuglenes biologi og kulturarv. På reservatet lærer publikum at beundre og forstå rovfuglene, som dybest set er den vigtigste vej til naturbeskyttelse.

Mange spændende kunstnere og kunsthåndværkere har valgt at bosætte sig i og omkring Tversted.

Du finder et righoldigt udvalg af keramik, glaskunst, gallerier og smykkekunstnere. Mange af vore kunstnere har arbejdende værksteder, hvor du er velkommen til at komme og se kunstneren arbejde.

Få kilometer fra Tversted ligger handels- og håndværkerbyen Bindslev.

Bindslev er nok mest kendt for sit taditionsrige harmonikatræf, som afholdes hvert år i uge 30.

Derudover findes Danmarks eneste fungerende jævnstrøms elektricitetsværk i Bindslev.

I Tversted er der mange aktiviteter for alle aldre hele året rundt. 

Områdets attraktioner og seværdigheder er altid et hit for hele familien, og der er nok at vælge mellem. 

Praktisk - når du besøger Tversted

Hvordan er vejret? Hvornår er turistbureauet åbent? Hvor ligger Bindslev i forhold til Tversted? Og hvordan kommer jeg lettest til Tversted området?

- Det og meget mere kan du få svar på her.

Husk, at du også kan følge os på facebook og få gode tilbud eller tips til din ferie.

 

Turistguider i Tversted

Tversted - Danmarks første nulskraldby

Tversted og omegn byder på mange hyggelige spisesteder, cafeér og restauranter. 

Vejret i Tversted nu og de kommende dage.

Del denne side