Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl. Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner området.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By- og Egnsmuseum, der altid tilbyder sjove arrangementer for børn - eller find de mange små og mere oversete oplevelser i Toppen af Danmark. Deltag i gratis arrangementer for børn på guidede ture eller nyd naturen og den friske luft på en anderledes måde.

Toppen i børnehøjde - altid på toppen!

De små - men store oplevelser for børn

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Tag på kunstmuseum eller hør Den Gode Historie om naturen, kulturen og byen.

Oplev autenticiteten og fortællerglæden på skønne arrangementer, når de engagerede lokale fortællere, på medrivende og levende vis, lader dig være en del af deres historie.

 

 

Forkælelse og nydelse - tag på wellnessferie i Toppen af Danmark.