Toppen i Børnehøjde

Toppen af Danmark er lig med familieferie, og tid til gode oplevelser i børnehøjde. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By - og Egnsmuseum, der altid byder på sjove arrangementer for børn. Eller sæt kursen mod kysterne hvor bade- og strandlivet venter med mange timers sjov og leg i klitterne og vandkanten.

Sjove aktiviteter for børn i ferien
Der er altid noget at give sig til, også når det regner. Besøg bl.a. Bolcheriet i Skagen eller Løkken eller hop i badetøjet og tag en tur i badeland hvor vandtemperaturen med garanti passer alle. Tag børnene med på en tur i legeland, hvor der nemt kan gå, en hel eftermiddag med sus i maven og gode grin. Kunst og kultur er måske noget de fleste børn forbinder med kedeligt, men faktisk giver både kunstmuseer og historiske museer mulighed for mange sjove og anderledes oplevelser. Men når solen kommer frem, og giver os dage med varme eftermiddage og lune aftener, så er det tid til udendørs aktiviteter, som f. eks. en kanotur, en tur på hesteryg eller bare en cykeltur af en af de mange spændende ruter i området. Husk også at afsætte tid til en is eller to.....

Naturoplevelser og gratis glæder
Hvis du vil give dine børn en oplevelse, de sent vil glemme, så tag dem med på en af de utallige naturoplevelser, som er at finde i Toppen af Danmark. Besøg Råbjerg Mile, Danmarks største vandreklit. Eller tag Sandormen helt ud på den yderste spids på Grenen i Skagen, hvor de to have mødes. Naturen er fuld af gratis glæder, som fascinerer både børn og voksne.

Gode oplevelser til børn og voksne

Store attraktioner med masser af sjov for børn - så bliver det ikke bedre!

Efter din ferie husker du ofte de små oplevelser bedst - og specielt for børnene har nogle små oplevelser ofte været helt unikke for dem. Så led mellem de oversete oplevelser og find din unikke ferieoplevelse.

Hva' skal vi lave?

Klappedyr og klumpfisk

Vær med til at skabe kunst

Naturen fra en anden vinkel

Fart over feltet...

Toppen for dig

Havet er både mystisk, og farligt, men også spændende. Hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals får I lov at komme helt tæt på det sprudlende liv under overfladen. Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium med mere end 6.500 fisk og havdyr.

Hvis I gerne vil male et stort smil på børnenes ansigter, skal I blot tage dem med i Fårup Sommerland. Der er masser af aktiviteter for både store og små i forlystelsesparken, som både i 2015 og 2016 er kåret som Europas 2. bedste.

Ta´ familien med til Skallerup Seaside Resort og bo midt i naturen tæt på Vesterhavet. Feriecenteret tilbyder en bred vifte af aktiviteter for hele familien.

Under et besøg i Aalborg Zoo møder I mange af verdens fascinerende dyr, fx. chimpanser, isbjørne og de imponerende elefanter. Aalborg Zoo er hjemsted for mere end 100 dyrearter, og I har mulighed for at følge med i deres liv hele året rundt.