Velkommen til Skagen

Her højt mod nord hvor Danmark slutter og de to have mødes, er der oplevelser for alle generationer 365 dage om året. I Skagen finder du nogle af Danmarks skønneste strande med hvidt sand, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur. Vi glæder os til dit besøg!
Velkommen til Skagen - hvor Danmark slutter og de to have mødes

Det Sker - bladrekatalog

Hver uge opdateres oversigten med events og arrangementer i Skagen, Sæby og Frederikshavn.

 

Vi håber, du får glæde af dem:

 

>>Skagen 

 

>>Frederikshavn

 

>>Sæby

Bladrekatalog Skagen - Frederikshavn - Strandby - Sæby

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser

Få meget mere at vide om Skagen i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Vinterhygge for hele familien i Skagen. Kom f.eks med på kakaotur på Grenen, send børnene på malerskole på Skagens Museum eller deltag i en af de spændende aktivitetsdage for børn på Kystmuseet.

I Skagen slutter Danmark og det er her alverden kommer til for at se de 2 have mødes. I denne video kan du nyde den smukke natur, og de mange lækre kulturperler Skagen byder på.

Uanset hvilken tid på året du kommer på besøg er der noget at opleve. Om sommeren lokker de lyse nætter med højt humør, og den smukke unikke natur kan nydes hele året. Vi er altid opdateret med events og oplevelser i Skagen.

Naturen på Danmarks yderste punkt - Grenen - er helt unik. Følg de opmærkede ruter, der fører dig hele vejen rundt, og undervejs lærer du om stedets historie, dyre- og planteliv. Der er fire ruter af forskellig længde.

Meetings er en højt specialiseret afdeling hos Turisthus Nord - og en dynamisk samarbejdspartner for de konference- og kursussteder, som du finder i og omkring Skagen, Frederikshavn og Sæby.