Slagter Dyrby

Hos Slagter Dyrby kan du få alt hvad hjertet kunne begære. Kød, pålæg, mad ud af huset, færdige middagsretter, smørrebrød og andre specialiteter. Hver mandag laver de deres helt egne fiskefars, som er til salg i butikken, denne fars er lavet af torsk, og så bruges den naturligvis også til deres lækre fiskefrikadeller.

Fra september begynder Slagteren også at sælge den nordjyske specialitet grønlangkål, som selvfølgelig er hjemmelavet, dette gør de helt frem til jul.

Slagteren ligger i en 100 år gammel bygning, dog vides det ikke med sikkerhed hvornår den første slagter åbnede dørene. De nuværende ejer, Lone og Carsten Dyrby, overtog slagteren fra Hanne og Ole Christensen i 2004, som havde drevet slagteren siden 1964.

Kødet der bliver solgt i butikken er valgt med omhu, der bliver indkøbt hele kødkroppe af udvalgt kødkvæg, som modnes på krog, inden det bliver solgt til kunderne.

 

Se mere om Slagter Dyrby og deres åbningstider på deres hjemmeside: https://slagterdyrby.dk/

Slagter Dyrby er en del af SMAG PÅ LØKKEN: http://smagpaaloekken.dk/

Åbningstider

01/01/2016 - 02/07/2017 Lørdag 08:00 - 13:00
01/01/2017 - 02/07/2017 Mandag, Onsdag - Fredag 09:00 - 17:30
03/07/2017 - 06/08/2017 Mandag - Fredag 09:00 - 18:00
03/07/2017 - 06/08/2017 Lørdag 08:00 - 14:00
03/07/2017 - 06/08/2017 Søndag 08:00 - 13:00
07/08/2017 - 31/12/2017 Mandag, Onsdag - Fredag 09:00 - 17:30
07/08/2017 - 31/12/2017 Lørdag 08:00 - 13:00

Del denne side

Opdateret af:

Løkken Turistbureau turistbureau@loekken.dk
 

Kontakt

Adresse

Harald Fischersvej 19
9480 Løkken

Telefon

+45 98 99 10 37

Fakta

  • Branche

    • Delikatesser

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7167802
Latitude : 57.3713553