Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Download brochurer fra Toppen af Danmark

Se / hent brochurer udgivet af Toppen af Danmark.

 

 

 

Toppen af Danmark Magasin 2016

Et magasin med inspiration til din ferie i Toppen af Danmark med masser af oplevelser og aktiviteter, både ude i naturen og indendørs. Magasinet udgives på dansk, tysk og engelsk.

Se / hent Toppen af Danmark Magasinet - dansk version

 

 

Den Gode Historie

En brochure fyldt med spændende arrangementer fra april 2016 til marts 2017. I brochuren er der samlet arrangementer for børn og voksne, som viser områdets særkender og som lokale fortællere delagtiggør publikum i gennem en fortælling og sjov indlæring.
Brochuren er overvejende på dansk, men nogle arrangementer er også for tysk- eller engelsktalende gæster. 

Se / hent brochuren

 

Mountainbike-guide

Toppen af Danmark byder på masser af muligheder for cykeloplevelser. For MTB-entusiaster er det i første omgang de fem anlagte spor, der trækker. De findes i Skagen, Katsig vest for Frederikshavn, Sæby, Tornby og Bagterp i Hjørrings sydlige udkant. Find også en oversigt over MTB-arrangementerne i området-

Se/hent brochuren

 

 

Fiskeoplevelser i Toppen af Danmark

Bliv inspireret til gode fiskeoplevelser - ved åer, søer og havet. Du finder også et oversigtskort til områdets mange fiskesteder.

Se/hent brochuren

 

 

Helligkilder i Vendsyssel

Tag på tur i Lysets Land. Hør om og se helligkilderne i området. Kør efter ruterne i folderen, skan QR-koderne og få mere viden. En spændende tur i fortiden og en dejlig naturoplevelse. Find folderen på de lokale turistbureauer eller download den her.

Folder om helligkilder i Vendsyssel (PDF) 

 

 

Stygge Krumpen og kunsten

Få kunstoplevelser på en tur rundt i Lysets Land. I denne brochure findes beskrivelser og et kort med de steder, hvor der findes kunst fra Stygge Krumpens tid og den vendsysselske middelalder. En spændende tur for kunstinteresserede.

Skan koderne med en smartphone og få mere information, historier, videoklip mm. Folderen kan bl.a. hentes på de lokale turistbureauer i Lysets Land.

Folder om Stygge Krumpen og kunsten (PDF)

 

 

På tur med Stygge Krumpen

Kender du historien om den rigtige Stygge Krumpen, spøgelset i TV2s julekalender, som i middelalderen var biskop af Børglum? Kan du lide røverhistorier, f.eks. om præsten der tissede i kilden og Den Onde Ridder Pølse? Vil du se de steder, hvor TV2s julekalender ”Ludvig og Julemanden” blev optaget?

Oplev det hele på en tur rundt i Toppen af Danmark – fold brochuren ud – der er et kort indeni. 

Folder om På tur med Stygge Krumpen (PDF)

 

Fuglefolder

Toppen af Danmark er et magisk land at se på fugle i. Denne del af Danmark indeholder en stor mosaik af mange naturtyper og det betyder, at der er mange forskellige fuglearter at se. Lige fra de allermindste fuglekonger til europas højeste fugl tranen. Begge har du gode chancer for at se her på egnen. Læs fuglefolderen og bliv klogere på fuglekiggeri. Hent folderen på de lokale turistbureauer.

Fuglefolder

Bunkerfolder

Når man bevæger sig rundt langs kysten i Toppen af Danmark, kan man opleve en enestående natur. Men samtidig kan man næsten ikke undgå at støde ind i nogle af de mange bunkere fra 2. Verdenskrig, der ligger spredt rundt omkring på strandene og i klitterne. Men hvad er historien egentlig bag alle disse grå betonbygninger? Læs mere i Toppen af Danmarks  bunkerfolder og find bunkerne i området.

Bunkerfolder (PDF)

Del denne side

Sov dejligt i sommmerhus - billede i sommerhus - Skagen, Løkken, Frederikshavn

Bo godt i Toppen af Danmark

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

Cykelferie i Toppen af Danmark

På cykel i Toppen af Danmark

Kom på cykelferie i Toppen af Danmark. Nyd naturen, få frisk luft og vær aktiv i din ferie.

Gaskunstner Lønstrup - Nordjylland

Kunst og kultur

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Tag på kunstmuseum eller hør Den Gode Historie om naturen, kulturen og byen.

Restaurant - lækker forret

Gastronomi i din ferie

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Bestil også Toppen af Danmark Magasinet

... og få det tilsendt med posten. Så kan hele familien sidde med magasinet og sammen få inspiration til den næste ferie i Toppen af Danmark.

Bestil Toppen af Danmark Magasinet

Sov dejligt i sommmerhus - billede i sommerhus - Skagen, Løkken, Frederikshavn

Bo godt i Toppen af Danmark

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?