Feriecentre - hele året

I Toppen af Danmark finder du flere feriecentre, som er vidt forskellige i beliggenhed og udformning, men som alle tilbyder en lang række spændende fællesfaciliteter. Feriecentrene er en vellykket kombination af et hotel og et feriehus - og er et sikkert valg på alle årstider, for de forskellige faciliteter under tag giver masser af mulighed for aktivitet. Bo i en dejlig feriebolig med god plads til hele familien. Naturen og masser af aktiviteter venter lige uden for døren.

Ferie i et feriecenter
Feriecentrene er skabt til familieferie og indbyder til hygge, afslapning og aktiv udfoldelse - alt under samme tag. Bo på feriecenter i Toppen af Danmark med masser af muligheder for at slappe af og nyde wellness og hygge eller være aktiv med familie og venner i subtropisk badeland, legeland og meget andet. Nyd en hyggeligt ferie i et feriecenter.

Feriecentre i Toppen af Danmark

12 km. syd for Skagen ligger feriecentret Skagen Strand i den skønneste natur og kun 800 m fra en af Danmarks mest børnevenlige strande.

Familievenligt feriecenter syd for Løkken. Det perfekte udgangspunkt for en rolig eller aktiv ferie.

Ta´ familien med til Skallerup Seaside Resort og bo midt i naturen tæt på Vesterhavet. Feriecenteret tilbyder en bred vifte af aktiviteter for hele familien.

Se en samlet liste over feriecentre i Toppen af Danmark

Oplevelser til din ferie

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.