Butikker, hotel, restauranter og caféer

Løkken Torv og by

Løkken er indbegrebet af ferieby ved Vesterhavet. Der er friske fisk, store børnevenlige sandstrande og butikker, cafeer og restauranter, der har åbent næsten fra solopgang til solnedgang. Tag på ferie i Løkken, der byder på noget for alle - store som små.

Altid åbent i Løkken
Uanset om du holder ferie med familie eller med venner, er der altid mulighed for at blive underholdt. På varme sommerdage er stranden flittigt besøgt, og inde i byen lever Torvet op  med de mange hyggelige cafeer og fortovsrestauranter. Butikkerne, tøjforretninger og skønne hoteller puster en næsten bazaragtig stemning gennem gårgaderne. Og her er altid mulighed for at gøre et godt køb.

Løkken Handelstandsfoening - en forening med ildsjæle

Er du i Løkken i pinseferien, er du hjertelig velkommen til byens årlige Pinsefest. Hvert år inviterer byens folk til morgenbord pinselørdag på Torvet. 

I højsæsonen inviterer Løkken Handelsstandsforening til Summer by Night og kræmmermarked i hver torsdag. Du kan opleve forskellige slags underholdning og aktiviteter, hvilket altid giver en god stemning i byen. Hold øje med Løkkens begivenhedskalender for at se hvor og mere præcist hvornår. 

I efterårsferien er der aktiviteter for både børn og for voksne. Byen gavnes lige så meget af efteråret, som om sommeren, hvor i efteråret kan have fornøjelser af høsten.

Til jul bliver byen pyntet op med gran og lyskæder. I Løkken markeres juletiden den 1. søndag i advent, hvor julemanden kommer sejlende ind til byen og juletræet bliver tændt!

Mange butikker holder åbent i weekenderne året rundt, så det er altid muligt at gøre en god handel hos en af de mange spændende butikker, med gode mærkevarer og delikatesser fra bl.a. Slagter Dyrby, Bager Kodal, Bolcheriet, Fredis, Blondehuset og mange mange flere.

Det charmerende Løkken
Går du lidt væk fra de større veje og gågaderne i Løkken, møder du en anden, historisk og idyllisk side af byen. Her i byen bag klitten finder du små gamle fiskerhuse med lavt til loftet, skæve vægge og vinduer. Det kan næsten minde om den gamle H.C. Andersen sang: "Hist, hvor vejen slår en bugt - ligger der et hus så smukt".

I Løkken er det altså muligt at slentre i hyggelige gader med små nydeligt restaurerede ”Skagens gule” huse, cafeer, restauranter og butikker. Samtidig kan man høre havet, fornemme duften af saltvand og se sandet fyge langs husmurene og mellem cafebordene.
Gå på opdagelse i Løkken - der er måske mere, end du tror...

Del denne side

Løkken Handelstandsforening

Smag på Løkken

Billedresultat for smag på løkken

Dagligvare butikker
Open by Night

Husk at der alle torsdage i højsæsonen er Open by Night i Løkken