Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Overnatning i Hjørring området

I Hjørring området kan du overnatte på hotel, kro, vandrerhjem, campingplads eller på en række forskellige private overnatningstilbud, som findes i området. Du kan således vælge lige præcis den overnatningsform, der passer til dig.

Kro & Hoteller

I Hjørring finder du Hotel Phønix, placeret meget centralt i forhold til museer, shopping og gode spisesteder i byen. Hotellets historie går helt tilbage til 1887, så hotellet er fyldt med atmosfære og sjæl. I dag fremstår hotellet moderne og nyrenoveret med højloftede lokaler, stuk og alle værelser har TV og gratis internet.

I den sydlige del af Hjørring ligger Hjørring Kro. På Hjørring Kro holdes de traditioner, der hører til en god ”gammel” Kro i hævd. Her er mulighed for overnatning på sin rejse, noget god mad og selskabslokaler til livets mange mærkedage. Kroens restaurant byder på alt fra gode gamle retter til de mere modeprægede retter. 

I Tårs finder du Taars HotelHotellet råder over 13 værelser, der alle har eget bad, toilet og tv. Der er to hyggelige restauranter, opholdsstue med legerum, café og to selskabslokaler med plads til 60-140 personer. 

Find andre hoteller

Vandrerhjem

Park Vendia Hostel ligger kun halvanden kilometers gåtur fra centrum af Hjørring i et område med dejlig natur og sportsanlæg. Vandrerhjemmet har 28 værelser og 6 hytter med eget bad. Der findes vandrerkøkken med spisestue, poolbord, en dejlig have med terrasse. Lige ved siden af vandrerhjemmet er der både tennisbaner, fodboldbaner og svømmehal med badeland.

Campingplads

Tolne Bakker Camping er en grøn campingplads med et økologisk præg og gode faciliteter. Campingpladsen er en naturperle i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov, hver der er masser af muligheder for at botanisere, plukke svampe og bær.

Find andre campingpladser

 Privat overnatning

I Hjørring og Sindal findes der en række forskellige private overnatningssteder. Det er muligt at finde privat overnatning i villaer, på gårde, i by og på land. Nogen af stederne tilbyder morgenmad, mens andre tilbyder faciliteter til selv at tilberede måltider. Se folderen om private overnatningsmuligheder til højre på siden. 

Del denne side

Bed & breakfast ved Birgitte Tolnov

Kunstophold i hyggelige omgivelser

Kunne du tænke dig et ferieophold i den skønne nordjyske natur med masser af muligheder for kunstoplevelser? Så book et ophold i TEXTILGALLERIET hos Birgitte Tolnov.