Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!
solnedgang Løkken mole

solnedgang Løkken mole

solnedgang Løkken mole

Overnatning og ophold i og omkring Løkken

Forkæl dig selv med en afslappende ferie, hvor du blot kan sætte dig til morgenbordet og nyde at maden bliver serveret, mens sengen bliver redt. Nærhed til by og strand er fællesnævneren for hotellerne i Løkken. Hotellerne tilbyder enkelte overnatninger, weekendophold, miniferie og ugeophold. Glem ikke kroophold med skøn mad en kro mellem Løkken og Hjørring eller feriecenter i Grønhøj for hele familien.  

Du kan ógså vælge at nyde den charmerende og hjemlige atmosfære på et pensionat, et sjovt, børnevenligt og hyggeligt ophold på en bondegård eller måske et kortere ophold hos en privat værelsesudlejer i Løkken.

Byerne Børglum og Vrå har også mange muligheder for overnatning.  

Skal du være i Løkken for en miniferie eller i flere uger, kan I også vælge at være helt jer selv i lejlighed eller i et feriehus. Der er mange muligheder, både i Løkken by og  i et af de naturskønne feriehusområder - mod syd i Saltum, Grønhøj og Kettrup og mod nord i Furreby, Nr. Lyngby og Rubjerg. 

Endelig har campister rigtig mange muligheder i området! En af Løkkens ældste campingpladser har den skønneste beliggenhed, helt ude i klitten, ud til vandet. Og der er noget for enhver smag. Vores campingpladser gør meget for at gøre din ferie til den bedste, ligemeget om du kommer med autocamper, telt eller campingvogn eller ønsker at leje en hytte for en periode. 

Del denne side