Overnatning i Hirtshals & Tversted

Overnatning i Hirtshals
Find overnatning i Hirtshals og Tversted, og hold ferie i naturskønne omgivelser. Bo centralt i byen, tæt på shopping og attraktioner eller bo langs kysten med havudsigt.

Forkæl dig selv med et ophold i Hirtshals eller Tversted midt i de smukke og naturskønne omgivelser. Her finder du alt inden for rækkevidde; byen, stranden, vandet og en række spændende attraktioner.

I Hirtshals og Tversted er der mange forskellige muligheder for både enkle og luksuriøse overnatninger i byen og langs kysten. Byen tilbyder flere flotte hoteller, smukt beliggende sommerhuse, og hyggelige campingpladser, vandrerhjem, feriecenter med aktivitetscenter samt adskillelige private værelser.

Du kan vælge at bo centralt i byen med gåafstand til gågaden, shoppingmuligheder og byens restauranter eller nyd naturen omkring Hirtshals med et ophold i sommerhus, på badehotel eller på campingplads, hvad enten der er tale om enkelte overnatninger, weekendophold, miniferie eller ugeophold.

Hvad enten du mangler et sted at overnatte eller et ferieophold for at oplade batterierne, er udvalget stort i Hirtshals samt Tversted.

Lej et feriehus

Nyd naturen på første parket i et af de mange, skønne sommerhuse. Her finder du de perfekte rammer for hygge og nærvær og ikke mindst afslapning til lyden af bølgeskvulp.

I Hirtshals og Tversted kommer du tæt på den uspolerede natur med brede sandstrande og store klitplantager i både østlige og sydlig retning fra byen.

Her findes et bredt udvalg af sommerhuse i Rajen, Kjul, Tornby og Tversted, lige fra små hyggelige retrohuse, luksus sommerhuse med mange moderne faciliteter til energihuse. Fælles for sommerhusene er, at de kun ligger få hundrede meter fra de dejlige sandstrande ved Vesterhavet, hvor du kan nyde afslapning med familien året rundt.

Hoteller

Tag en pause fra rengøring og madlavning og nyd livet på en af de skønne hoteller i Hirtshals eller Tversted. Du kan vælge mellem at bo tæt på Oceanariet og færgerne, midt i byen eller ved vandet. Hotellerne har mange skønne faciliteter, heriblandt bl.a. badeland, minigolf, restaurant, sauna og meget mere. 

Camping

Området i og omkring Hirtshals og Tversted byder på flere fantastiske campingpladser med masser af faciliteter, der byder på sjov for hele familien. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at leje en hytte, bo i telt, campingvogn eller autocamper – uanset hvad, er rammerne lagt for et hyggeligt, sjovt og børnevenligt ophold på en af de mange campingpladser i området.

På Hirtshals Transport Center og på Doggerbanke kan I desuden stå for natten med autocamper.

Privat indkvartering og Bed n' Breakfast

Besøg Hirtshals og nyd den charmerende atmosfære hos de private udlejere i områderne ved Hirtshals og Tversted. Det er muligt at finde privat overnatning mange steder i byen eller på landet i naturlige omgivelser. Nogen steder med morgenmad, og andre med faciliteter hvor du selv kan tilberede måltiderne. 

Naturlejrpladser

Langs de mange cykelruter i klitplantagerne ved Hirtshals er der flere shelterpladser med bålplads og primitivt ly for natten. Her kan du få en god naturoplevelse, og er aldrig langt væk fra en opfriskede dukkert i Vesterhavet. Naturlejrpladser findes både i Tornby, Kjul, Tversted og Bindslev; kom helt tæt på naturen, når du bor på en af naturlejrpladserne, der er i og omkring Hirtshals og Tversted. Se forskellige muligheder for at overnatte i det fri her.

Del denne side

Small Danish Hotels

Find dit hotel via Small Danish Hotels,
og køb gavekort dertil på
Hirtshals Turistbureau