Morgenmadshygge for hele familien

Privat overnatning i Toppen af Danmark

Søger I en hyggelig form for overnatning i gode værelser til en rimelig pris og har du lyst til at opleve værternes gæstfrihed og den meget personlige kontakt til udlejerne er bondegårdsferie, bed & breakfast eller private værelser et godt supplement til de øvrige overnatningsmuligheder i Toppen af Danmark.

Bed & Breakfast

Som navnet indikerer får du både en seng og tilbud om morgenmad i et privat hjem, der med hver deres charme og variation åbner sine døre for sine gæster og hygger om dem. Værter i by og på landet, i villaer og på gårde står klar med opredte senge i enkelt-, dobbelt eller familieværelser nogle med fælles opholdsstuer, og alle med adgang til toilet, bad og (the)køkken. Priserne fremgår af stedets hjemmeside.

Ferieboliger

Bo i naturskønne og attraktive områder i en ferielejlighed i Lysets Land. Flere steder i området udlejer private veludstyrede ferielejligheder med spisekøkken, badefaciliteter, tv og altan, terrasse eller adgang til have.

Private værelser

Mange familier tilbyder indkvartering af dig og din familie i et eller flere værelser i deres private hjem. Værelserne er en god og billig overnatningsform. Værelserne er naturligvis indrettet med individuel charme og komfort. Nogle steder er der også adgang til have eller terrasse. Herudover er det mange steder muligt at bestille morgenmad. I Toppen af Danmark formidler mange af turistbureauerne kontakten til værelsesudlejerne i lokalområdet. Ved henvendelse til turistbureauet er det også muligt at booke værelserne på forhånd, hvis man er ude i god tid.

Langs landevejene og i byerne vil du også ofte se skilte, der med ordene Værelser - Zimmer – Room fortæller, at her udlejes et privat værelse. Udlejningen foregår ved at man banker på døren og lejer værelset, hvis det er ledigt.

Vidste du...

at du ofte kan leje private værelser i kortere perioder og på dagsbasis. Det er derfor en perfekt type overnatning, når du tager på miniferie eller weekendophold.

Private udlejere

I Toppen af Danmark finder du mange små og store private udlejere. Der er en helt særlig og personlig charme hos de forskellige udlejere. Find derfor din helt specielle favorit og lej et værelse her.

Find private udlejere

Bo på en rigtig bondegård

Tag på bondegårdsferie og bo på en rigtig bondegård med dyr. En ideel ferie for en børnefamilie, hvor der er masser af muligheder for at klappe dyrene og tage del i sjove aktiviteter.

Mere om bondegårdsferie

Find et udvalg af privat overnatning og Bed & Breakfast-steder. Hyg dig og få lidt lokal atmosfære.

Vær aktiv i din ferie. Lej en kano, en cykel eller tag på en guidet ridetur og oplev naturen på nært hold.

Oplev autenticiteten og fortællerglæden på skønne arrangementer, når de engagerede lokale fortællere, på medrivende og levende vis, lader dig være en del af deres historie.