Rundt i Toppen af Danmark

Her bliver du mødt af gæstfrie mennesker, smukke landskaber og herlige, hvide badestrande. Her finder du spændende aktiviteter for hele familien. Og her finder du nydelse i kunst, gastronomi og wellness.

Toppen af Danmark har gennem generationer været et yndet feriested med sin særprægede natur, de brede sandstrande og det altid nærværende hav. Et hav, som både kan ses,høres og smages, når den salte vind står ind over land. Og et hav, hvis genspejling af sollyset har givet landsdelen tilnavnet Lysets Land.

Skagen og Grenen en sommerdag

Skagen & Aalbæk

Byen med flest solskinstimer og et helt fantastisk lys. Byen med den mest unikke natur og de mange hvide sandstrande. 
Byen længst mod nord hvor de 2 have og alverden mødes. 

Oplev Frederikshavn

Frederikshavn

Kulturevents, byliv og et godt shoppingmiljø kendetegner den driftige havneby med de stolte maritime traditioner.

Algade - Sæby

Sæby

Børnevenlige badestrande, gode hoteller, campingpladser og et charmerende by- og havnemiljø gør Sæby til en ganske særlig oplevelse.

Hirtshals Fyr

Hirtshals & Tversted

Herlige badestrande, windsurfere, fiskefartøjer ved kaj, mågeskrig, solnedgange, kunsten og jazzen er nogle af de ting, der kendetegner Hirtshals og Tversted.

Velkommen til Lønstrup

Lønstrup

Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, snor den maleriske by sig i et dalstrøg bag de høje klitter.

Løkken

Løkken byder på alle former for: Shopping, god og børnevenlig strand, kultur, caféliv, gode spisesteder, aktiviteter for børn og sidst men ikke mindst masser af hygge og afslapning. Vi ses i Løkken!

Hjørring & Sindal

En bytur i Hjørring hører med til ferien og Sindal-egnens frodige natur indbyder til udflugt med madkurven eller aktivt friluftsliv.

Toppen af Danmark Magasinet 2017

Få inspiration til din ferie med masser af læsestof og gode tips i vores magasin for 2017.