Toppen af Danmark på din mobil

Toppen af Danmarks App
Prøv Toppen af Danmarks nye gratis app og find nemt og hurtigt vej til ferieoplevelser i Lysets Land. Hent vores app til iPhone eller Android og tag Lysets Land med på din smartphone. Eller gå ind på vores mobilsite og find oplysningerne - lige når du har brug for dem.

App til iPhone og Android

Toppen af Danmark kan nu også hentes som app til din smartphone. Find oplysninger om overnatningssteder, attraktioner og sjove aktiviteter.

App'en findes både til iPhone og Android. Alle andre kan vælge at bruge vores mobilsite, der indeholder mange af de samme oplysninger som app'en.

Mobilsitet findes på m.lysetsland.dk.

Praktiske oplysninger og inspiration til ferien

Med Toppen af Danmarks app til din smartphone har du en samlet guide med praktiske oplysninger om området, dagens vejrudsigt og en oversigt over spisesteder, overnatningssteder, attraktioner og arrangementer og dermed masser af inspiration til din ferie.

Samtidig har du Ruteplanen ved hånden, så du altid kan finde vej - hvad enten det er til fods, i bil eller med bus eller tog.

God fornøjelse!

Del denne side

Find vores mobilsite

Fortvivl ikke, hvis du ikke en iPhone eller Android telefon. Find Toppen af Danmarks mobilsite på m.lysetsland.dk, hvor du kan finde mange af de samme oplysninger som i vores app.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller hvad med andre alternativer som camping eller vandrerhjem?

Kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og få oplevelser for krop og sjæl. Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner området.