Ferie i Toppen af Danmark

Velkommen til Toppen af Danmark – Lysets Land bestående af Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Løkken, Lønstrup, Skagen, Sæby og Tversted. Få overblik over overnatningsmuligheder, attraktioner og seværdigheder og find inspiration til aktiviteter og oplevelser i din ferie. Nyd naturen, oplevelser for børn eller kunst og gastronomi og nyd hinanden.

Der er et væld af oplevelser for børn og voksne i skolernes vinterferie i uge 7 og 8, hvor vinterferien står for døren.

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Besøg de store attraktioner som Nordsøen Oceanarium, Vendsyssel Historiske Museum eller Skagen By- og Egnsmuseum, der altid tilbyder sjove arrangementer for børn - eller find de mange små og mere oversete oplevelser i Toppen af Danmark. Deltag i gratis arrangementer for børn på guidede ture eller nyd naturen og den friske luft på en anderledes måde.

Toppen i børnehøjde - altid på toppen!

De små - men store oplevelser for børn

Elsker vores natur - kom og oplev naturen i Toppen af Danmark og elsk at elske den.

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Få inspiration til at finde det helt rette overnatningssted for dig - hotel, kro eller sommerhusferie. Eller måske du vil campere eller bo på vandrerhjem.

Lad dig friste af lækre retter af lokale råvarer i gastronomiens verden i Toppen af Danmark. Få inspiration til en kulinarisk ferie.

Book oplevelser

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark. Få kulturelle oplevelser. Tag på kunstmuseum eller hør den gode historie om naturen, byen mv.

Forkælelse og nydelse - tag på wellnessferie i Toppen af Danmark.