Kirkekoncert - orkester

Underholdning i efterårets Toppen af Danmark

Besøg Toppen af Danmark i løbet af efteråret og deltag i nogle af de mange arrangementer. Du finder alt fra foredrag til koncerter i alle genrer - og kulinariske oplevelser. Kom til JazzyDays i Tversted, deltag i Kokkeskole i Skagen eller gå i teatret. Mulighederne er mange. Se et udvalg af arrangementer nedenfor.

Alle arrangementer

Helgener

Helligkilder i Toppen af Danmark

Helligkilder i Vendsyssel

Helt tilbage i oldtiden har helligkilderne været benyttet som religiøse samlingssteder. Af de over 700 kendte danske helligkilder er der flere, som stadig bærer navne efter de hedenske guder som for eksempel Odin, Thor og Freja.

Kunstudstillinger i Toppen af Danmark

Foråret og påsken er også tiden kunstudstillinger, kunsthåndværk og ferniseringer på gallerier. Specielt i denne tid kan du opleve at blive inviteret ind i kunstens verden på kunstmuseerne i Toppen af Danmark. Nyd en miniferie og oplev kunstens verden.

Vinter i klitterne ved Rubjerg, Lønstrup

Vinterferie i Toppen - fuld af arrangementer

Hold vinterferie i Toppen af Danmark og deltag i de mange spændende arrangementer for børn og voksne. Her er god musik, interessante historier og kulturelle oplevelser. Små og store oplevelser for alle aldre. Så kom til Toppen af Danmark og nyd din vinterferie.

Arrangementer for børn med Genbrug i Børnehøjde

MTB i Sæbygård Skov

Golf, yoga, kano, tennis, minigolf, fodboldgolf, cykelture, geocaching, wellness og svømmebad i Sæby

Aktiviteter for enhver smag, for enhver alder, på enhver årstid - i Sæby og omegn.

Herunder præsenterer vi nogle af de mange muligheder indenfor golf, yoga, tennis, kano, geocaching, skulptur tur, cykelture, fodboldgolf, vandcykel eller i traditionel robåd og svømmebad.
Der er også mulighed for forkælelse i wellnesscenter. 

Hotel, Kro og Feriecenter

Hotel, Kro og Feriecenter i Sæby området

Har du brug for en god nats søvn - så kan du i Sæby området vælge mellem byhotel, kro, wellnesshotel, motel og feriecenter.

Ravkæder

Kunst & Kunsthåndværkere

I Sæby finder du adskillige kunstnere, gallerier og kunsthåndværkere, som arbejder i glas, stentøj, keramik, oliemaleri, tekstil og meget mere. Her kan du opleve såvel international billedkunst og skulptur som talentfulde lokale kunstnere.

Julenisser i glas

Julearrangementer i Toppen af Danmark

Besøg et julemarked i Toppen af Danmark med julehygge og julestemning og bliv fristet med smagsoplevelser og duften af jul. Oplev et julepyntet Børglum Kloster, der dannede rammen om julekalenderen på TV2 i 2011. Deltag i julearrangementer, kom til julekoncerter og mød nisserne og julemanden. Masser af julehygge i hele Lysets Land. Find et udvalg af arrangementer nedenfor.
 

Wellness året rundt

Aqua, Spa og wellness på Hotel Viking og i Sæby Svømmebad

I dag kan Sæby byde på velvære, afslapning og forkælelse i de eksklusive spa og wellnes-rammer på Hotel Viking. Her kombineres en lang række professionelle behandlinger med lækker mad i omgivelser, der giver ro i sindet og kroppen ny energi.

Sæby Svømmebad byder på en særlig wellness-afdeling for voksne, hvor der hersker en særlig stemning og aroma-terapi tilbydes.

 

Gårdbutikker og specialbutikker i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du flere steder små og hyggelige gårdbutikker og specialbutikker, hvor du kan købe lækre produkter. Køb f.eks. hjemmebagt brød, nyhøstede grøntsager eller hjemmelavede pølser. Lav lækre retter i din ferie med de lokale friske råvarer eller smag på en pølse, når du kommer hjem og mindes din ferie. Du finder også unikke brands samt høj kvalitet af både tøj og sko.

Cykelruter i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark er ideel til cykelferie eller udflugter på to hjul. Fra Skagen i nord til Løkken og Sæby i syd, og hele vejen tværs over Hjørring bjerge og Tolne skov findes et fintmasket net af afmærkede cykelruter, som giver optimale muligheder for at komme tæt på den særprægede nordjyske natur. Man nyder naturen, duftene og stilheden, bestemmer selv tempoet og gør holdt, hvor og hvornår man har lyst.

Cykeludlejere i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark indbyder til både korte og lange cykelture, hvor du nyder den friske luft og de mange variationer i naturen med skov og strand. Du kan selv medbringe din cykel og tage på cykelferie eller leje en cykel, når du er ankommet, og tage på en af de kortere cykelruter. Desuden kan du gratis låne bycykler i både Hjørring og Frederikshavn og se området. Find et udvalg af cykeludlejere nedenfor.

Slotte og herregårde i Toppen af Danmark

Mød Toppen af Danmarks historie på slotte og herregårde. Nyd de spændende bygningsdetaljer og arkitektoniske perler. Læg mærke til tårne, spir, gesimser og udsmykninger ... Måske du også støder på et spøgelse undervejs.

Museer i Toppen af Danmark

Gå på opdagelse i kunstens verden eller mærk historiens vingesus på de mange historiske museer. Hør de fascinerende historier om konger, krigshelte og adelsmænd eller om hvordan almindelige mennesker levede i tidligere tider. På kunstmuseerne kan du se kunst og høre om, hvordan de mange kunstmalere gennem tiderne er blevet inspireret af det specielle lys i Lysets Land.

Udvalg af kunsthåndværkere i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du mange forskellige kunsthåndværkere med f.eks. glaskunst, keramik eller ravslibning. Besøg kunsthåndværkerne i deres arbejdende værksteder og se kunsten forme sig. Hør om kunsthåndværkernes inspiration og få måske inspiration med hjem til egne kunstværker. Se et udvalg af kunsthåndværkere nedenfor.

Udvalg af gallerier i Toppen af Danmark

Besøg de mange spændende gallerier i Toppen af Danmark, der udstiller kunst i alle mulige kunstarter. Ved ferniseringer og specialudstillinger kan du ofte møde kunstnerne selv, og høre om kunstnerens inspirationskilder. Nedenfor kan du finde et udvalg af de mange gallerier i Lysets Land.

Aktiv ferie  i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Lønstrup er en livlig ferieby ved Vesterhavet, som med sin beliggenhed og fantastiske natur indbyder til en aktiv ferie sammen med hele  familien.

Er du til løb eller vandreture, kan det klart anbefales at tage en tur på standen, og et smut forbi den nyrestaurerede gamle kornmølle, Vennebjerg Mølle der ligger få kilometer fra Lønstrup centrum.

Strande i Lønstrup og omegn

Strandene i Lønstrup og omegn

Nyd en dag på stranden, tag en dukkert i vesterhavet

Campingpladser i Lønstrup

Campingpladser i Lønstrup

Campingferie er en hyggelig form for overnatning for både børn og voksne. Tag på luksusferie i hytte, en primitiv campingferie i et lille telt eller en dejlig ferie i campingvogn. På campingpladserne er der mulighed for at medbringe eget telt eller campingvogn eller leje hytter.

De fleste campingpladser byder på masser af aktiviteter med legepladser og hyggelige arrangementer.

Husk at købe et campingpas og medbring det på din campingferie. Også hvis du har lejet.