Hoteller i Frederikshavn
Bo midt i byens hjerte og forkæl dig selv med lækker mad i de to spændende restauranter. Du kan også boltre dig i det flotte vandland med grotter, vandfald og boblebad.
Scandic the Reef
Dejligt hotel med stil, charme og en helt unik udsigt over havnen. Her er tagrestaurant med havudsigt og udendørs servering. Prøv også et besøg i den hyggelig engelsk pub John Bull.
Hotel Jutlandia
Det flotte byhotel ligger helt ud til byens gågade med mange butikker og spisesteder. I hotellets lobby findes wellnesscenteret Den Syvende Himmel og Restaurant Empire/Amerikansk Diner.
Hotel Herman Bang
Komfortabel overnatning til gode priser. Du bor lige midt i byen med alle butikker og spisesteder uden for døren. Her er fælles TV lokale, poolbord, sodavand og kaffeautomat.
Herman Bang Bed&Breakfast
Også kaldet Sømandshjemmet, hvor forretningsfolk, søfolk, familier på ferie og alle der gerne vil bo centralt, bydes velkommen til et prisvenligt hotel med en hjemlig atmosfære og personlig service. 
Hotel Frederikshavn
Her kombineres velvære med afslappet forkælelse, og personlig engagement er en selvfølge. Hyg dig i hotellets dejlige gårdhave eller nyd en stille drink i 'Martell-stuen'.
Park Hotel
Hotellet ligger dejligt i den sydlige del af byen tæt på vand, skov og det natur-skønne Bangsbo område. Alle værelser ligger i en separat bygning, der sikrer et roligt og afslappende ophold.
Hotel Lisboa
Bo godt på det hyggelige selvbetjenings-hotel med helt sædvanlig hotelstandard. Du får en prisvenlig overnatning med samme lave pris hele året. Sengelinned er inkl. i prisen.
BB Turisthotellet
Ca. 7 km nord for Frederikshavn kan du bo på det hyggelige badehotel, der lokker med:
  • Behagelige senge
  • Dejlig mad
  • Den herligste udsigt over vandet
Tæt på børnevenlig strand med hvidt sand og lækkert blåt hav.
Strandby Badehotel