Overnat ude i Frederikshavn
Pladsen ligger i skovkanten lige ved Knivholt Hovedgaard. Der er et hyggeligt madpakkerum i en renoveret staldbygning, og her kan du også tilberede mad på gamle komfurer.
Sov ude i ved Knivholt
Dejlig plads med bålhytte og to shelters midt i skoven. Elling å løber lige ved siden af. Der er hesteindhegning og Riderute Nordvendsyssel passerer 100 meter derfra.
Sov ude i Elling
Der er to mindre shelters her med vand, toiletter, bålplads og affaldsstativ. Her overnatter du langs den 60 kilometer lange vandre- og cyklerute - "Den grønne tur".
Sov ude ved stranden i Jerup
Overnat i det hyggelige shelter, der ligger helt tæt på vandrestierne "Nordsøruten". Der er ikke langt til Riderute Nordvendsyssel, hvis du er på tur med heste.
Sov ude i skoven ved Jerup
Lige i kanten af mosen, på "Den grønne tur", ligger dette fantastiske shelter. Und dig selv en gåtur til områdets fugletårn, hvor du kan se det hele lidt fra oven.
Sov ude ved Nielstrup
Her bor i udkanten af Frederikshavn, tæt på skov og klitter. Shelteret, hvor der er plads til ca. 12, ligger i ca. 4 meters højde midt på havnen.
Sov ude ved Rønnerhavnen
Her er plads til 6 personer. Der er vand og mulighed for at slå telt op. Naturen og udsigten fra bakkerne er helt sikkert et besøg værd. Ligger tæt på Hærvejsruten.
Shelter Understed oppe i bakkerne ved Frederikshavn
I Frederikshavn er der mange arrangementer at vælge mellem - uanset hvornår på året du kommer. Koncerter med store navne, stand-up i topklasse og teater for både store og små.
Det Sker der i Frederikshavn