Se og oplev Frederikshavn

I Frederikshavn står oplevelserne næsten i kø - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Holder du af shopping er der mange muligheder i byens lange, hyggelige gågade. Her finder du butikker med de kendte brands og små individuelle forretninger, der altid har et godt tilbud.

Der er gode muligheder for ture på cykel i det smukke landskab ved Frederikshavn. Her er både stejle bakker, mulighed for at køre MTB i skoven, flade ture langs med kysten og alt ind i mellem.

I området ved Bangsbo findes både en dyrehave med mulighed for at komme tæt på dyrene, her er også en populær naturlegeplads med mulighed for skovtur i det grønne. I parken ved museet findes den Botaniske Have, hvor naturens overflod kan nydes uanset årstid.

Når du er på besøg i Frederikshavn, er der mange sjove børneaktiviteter at vælge mellem.

 

Et spil minigolf med en is på højkant er også altid et hit.

 

Hygge på stranden om sommeren glæder alle sig til, eller hvad med et besøg i dyrehaven og naturlege-pladsen ved Bangsbo.

Golfspillet er blevet den foretrukne sport for rigtig mange mennesker, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

 

Du både motionerer, og har mulighed for at nyde den fantastiske natur på én og samme tid.

 

Når turen går til Frederikshavn, kan du også tage golfbaggen med og få et spil med venner eller familie.

Kun 7 km nord for Frederikshavn, finder du den hyggelige lille fiskerby Strandby. Her kan du slentre en lille tur nede ved havnekajen, og måske købe en lækker frisk fisk med hjem til aftensmaden. 

Hirsholmene har siden 1938 været fredet som naturvidenskabeligt reservat, og derfor er der begrænset færdsel i området. Du kan dog sejle med postbåden 'Seadog' på besøg.