Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn, der ofte i folkemunde kaldes, den 'Den lille storby', er porten til Norden og et internationalt trafikknudepunt.

Her er oplevelser året rundt!

Om sommeren vajer palmerne på stranden hvor lokale og turister nyder det glitrende blå hav og den lækre hvide sandstrand.

I gågaden lokker butik efter butik med gode tilbud for både store og små.

Hvert år forvandles Frederikshavn til Fladstrand anno 1717, når Tordenskiold og hans gæve mænd byder på markedsstemning og skuespil.

I Frederikshavn kan du også opleve både nationale og internationale kunstnere, der optræder på de lokale scener.

Vi glæder os til at se dig!

Meetings hjælper med at gøre dit møde, konference eller gruppetur til en god oplevelse

Meetings - møder, konferencer og gruppeophold

Har du brug for hjælp til din næste konference, møde eller gruppeophold i Skagen, Frederikshavn eller Sæby? 
Hos os får du én kontaktperson, der klarer alt fra bestilling af overnatning, lokaler og menuér til events, når der skal slappes af efter en lang dag.
Toppen af Danmark Feriehuse har huse i alle størrelser og prisklasser

Book feriehus i Frederikshavn

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser, fra Skagen i nord til Lyngsaa i syd. 

Læs meget mere om oplevelser i Frederikshavn og Strandby

Online brochurer

Få meget mere at vide om vores område i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

Vinter ved Bangsbo Museum

Vinterdage i Frederikshavn

I uge 7 og 8 er der mange sjove oplevelser på programmet i Frederikshavn. Besøg f.eks. kanonerne på Bangsbo Fort og kom en tur ned i en bunker. Der er nok at vælge mellem. 

Frederikshavn fejrer 200 års Købstadsjubilæum i 2018

Frederikshavn fylder 200 år i 2018

Frederikshavn fejrer Købstadsjubilæum i 2018, med sjove og spændende arrangementer hele året igennem, og alle festlighederne kulminerer 25. september.

Oplev smedene på Knivholt Hovedgaard hver tirsdag og torsdag

Det Sker - Frederikshavn

I Frederikshavn står oplevelserne næsten i kø - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Oplev Palmestranden i Frederikshavn

Palmestranden i Frederikshavn

Når du besøger Frederikshavn om sommeren, skal du unde dig selv et besøg på Danmarks eneste palmestrand. Her kan du slappe af i palmernes skygge, nyde det hvide sand og det dejlige blå vand.

Oplev den hyggelige fiskerby Strandby

Oplev Strandby

Kun 7 km nord for Frederikshavn, finder du den hyggelige lille fiskerby Strandby. Her kan du slentre en lille tur nede ved havnekajen, og måske købe en lækker frisk fisk med hjem til aftensmaden. 

Shopping i lange baner i Frederikshavn

Shopping i Frederikshavn

Holder du af shopping er der mange muligheder i byens lange, hyggelige gågade. Her finder du butikker med de kendte brands og små individuelle forretninger, der altid har et godt tilbud.

Der er mange gode cykelruter i og omkring Frederikshavn

Cykelruter ved Frederikshavn

Der er gode muligheder for ture på cykel i det smukke landskab ved Frederikshavn. Her er både stejle bakker, mulighed for at køre MTB i skoven, flade ture langs med kysten og alt ind i mellem.

Besøg det smukke Bangsbo område

Besøg det smukke Bangsbo område

I Bangsbo glædes dine sanser hele året. Når skoven står med spæde lysegrønne blade om foråret, over sommerens dybt-grønne bladpragt til efterårets flamboyante farveorgie og vinterens smukke silhouet med sne på grene.

Hirsholmene udenfor Frederikshavn er et beskyttet naturreservat

Hirsholmene ved Frederikshavn

Hirsholmene har siden 1938 været fredet som naturvidenskabeligt reservat, og derfor er der begrænset færdsel i området. Du kan dog sejle med postbåden 'Seadog' på besøg.