Hygge og oplevelser for hele familien

Et stenkast fra Tversted by finder du Aabo Camping, en 13 hektar stor campingplads med plads til hele familien. Aabo Camping byder på store liggepladser og hyggelige hytter. 

Campingpladsen har udover liggepladser til campingvogne, autocampere og telt også forskellige hytter, som du kan leje. De nyeste hytter er luksushytter, hvor du ikke går på kompromis med noget. Luksushytterne er 45 kvm store og byder på 3 soverum, en stor stue med TV, lækkert køkken og sidst, men bestemt ikke mindst, privat udendørsspa og gasgrill, så du kan nyde din ferie udendørs med selvforkælelse. 

Udover disse hytter har Aabo Camping også hyggelige a-hytter på enten 16 eller 20 kvm med plads til 4 personer. Disse hytter er indrettet med et køkken og terrasse, hvor aftensolen kan nydes. 

Vil du campere, men ikke har en campingvogn selv, kan du leje en campingvogn på pladsen – nemt og bekvemt. 
På campingpladsen er der aktiviteter for både store og små. Børnene kan underholdes med en fodboldkamp, vandland, multiaktivitetshuset ’Hønsegården’, hvor der er mulighed for at være kreativ med det venlige personale og mange andre ting. 

Som voksen på Aabo Camping kommer man heller ikke til at kede sig. Der er i løbet af sæsonen mange aktiviteter for voksne, blandt andet vandaerobic, grillfester, musikarrangementer osv. 

En af de helt store hits for både børn og barnlige sjæle er det 1200 kvm store vandland med stor rutsjebane og 3 forskellige bassiner. Her kan du udfolde dig i mange timer. 
 


Aabo Camping, Aabovej 18, Tversted, 9881 Bindslev, +45 98 93 12 34, info@aabo-camping.dk, www.aabo-camping.dk/

Andre oplevelser i Toppen af Danmark