Aktivitetsdage for børn i efterårsferien

Program for efterårsferien 2018:

Mandag d. 15. og fredag d. 19. oktober:

Gør-det-selv-dage: Ved gør-det-selv-dagene slår museet dørene op i aktivitetshuset, hvor du kan klæde dig ud i tøj fra gamle dage og lege dig ind i historien i den fattige fiskers hus. Udover dette kan du lave dit eget træskib eller vindmøller.

Tirsdag d. 16. oktober:

Kastanjedag: På denne dag vil de frivillige hjælpe dig med at lave sjove fantasidyr af kastanjer, skovens grene og kogler. På denne dag vil din fantasi få frit løb. Så kom og vær med til en sjov dag, hvor du får lov til at være kreativ med efterårets mange nedfaldne ting fra skoven.

Onsdag d. 17. oktober:

Kartoffeltryk, slyngstokke og spinderok: På denne dag er der hele tre aktiviteter i gang! På et bomuldslærred vil du kun lave din eget tryk til en frugtpose. Til posen skal du bruge noget snor, der kan lukke posen, det skal du lave på gammeldags manér med slyngstokke. Her skal du holde tunge lige i munden, når du skal bruge fire slyngstokke på en gang! Som et sidste arrangement denne dag, vil du kunne lære at bruge en spinderok og spinde garn som i gamle dage.

Torsdag d. 18. oktober: 

Træværksted for drenge og piger: Museet har fundet hammer, sav og andet snitteværktøj frem til et larmende og støvet træværksted. Kom og lav din egen måge af træ eller et træskib. Men vi har også de sødeste dukker til at tegne på, klippe ud eller lege og pusle med. Så kom og vær med i museets hyggelige aktivitetshus, alle søde og raske drenge og piger. Børn gratis adgang, og ifølge med voksne. Der kan forekomme merpris på nogle af aktiviteterne på kr. 20,-.

Kom og få en sjov og lærerig dag ! Børn skal være ifølge med voksne.

Der er gratis adgang for børn på Kystmuseet Skagen.

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Kystmuseet Skagen
P.K Nielsensvej 8-10
9990 Skagen

Telefon

+45 98444760

Fakta

  • Type

    • For børn
    • Efterårsferie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.575229
Latitude : 57.716074