Aabo Camping

Adresse: Aabovej 18, Tversted, 9881 Bindslev
Område: Toppen af Danmark
Vis kort

Campinghytte | Velkommen til Aabo Camping & Vandland.
Aabo Camping & Vandland ligger ved Tversted, den skønne by ud til Vesterhavet, hvor naturen er i højsæde. Campingpladsen byder på en masse faciliteter samt aktiviteter for børn og voksne.

Aabo Camping & Vandland har et stort antal liggepladser og byder herudover på hytter, som man kan leje.
 
Der findes både almindelige hytter og luksushytter. De almindelige hytter er indrettet med plads til 4 personer, hvor du finder køkken, sovehems og terrasse samt køkkengrej og dyner. Luksushytterne er til dem, som vil forkæle sig selv lidt ekstra i sin ferie. Luksushytterne er indrettet med 3 soverum med plads til 6 personer, en stor stue med sofagruppe, fjernsyn og spiseplads, moderne køkken med opvaskemaskine samt eget bad og toilet. Udenfor er der også skruet op for luksussen, hvor du på terrassen har eget udendørs spa og gasgrill. Hytterne kan lejes hele året rundt.

En af højdepunkterne på Aabo Camping & Badeland er det 1200 kvm store vandland med 3 bassiner og lang rutsjebane. I vandlandet kan der bruges mange timer på sjov.
Aabo Camping & Vandland byder på en meget børnevenlig campingplads, hvor børnene ikke kommer til at kede sig i løbet af ferien. På campingpladsen finder du et stort antal gratis aktiviteter, såsom fodbold, badminton på græs og beach volley. I campingpladsens multi-aktivitetshus, ’Hønsehuset’, er der i højsæsonen to aktivitetsmedarbejdere, som laver aktiviteter for børn og voksne.

På campingpladsen finder du to bad- og toiletbygninger med toilet, vaske- og bruseafdeling, damefrisørrum, handicaprum, familiebaderum og møntvaskeri.
 
Der er også mulighed for at lave maden, hvis den ikke skal nydes ude på en af Tversted eller omegns lækre restauranter, i de moderne køkkenfaciliteter. Mangler du noget til madlavningen, findes der også en dagligvareforretning på campingpladsen samt en grillbar.

Aabo Camping & Vandland er den perfekte destination for familien eller parret, der vil have alt tæt på.

Information

Check ind (tidligst)
15:00 - 00:00
Check ud (senest)
00:00 - 10:00

Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk


Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk

Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Build: 20-01-2023 16:01:59, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8827.cbischannel-38558.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails