Color Hotel Skagen

Adresse: Gl. Landevej 39, DK-9990 Skagen
Område: Skagen
Vis kort

Hoteller | I de rolige omgivelser ved Gl. Landevej finder du Color Hotel Skagen – et moderne 4-stjernet Hotel, tæt på både den smukke natur og Skagen by, og med lækre faciliteter som udendørs opvarmet pool, spabad og sauna.

Color Hotel Skagen byder på fantastiske omgivelser, hvor der er plads til både parret, den forretningsrejsende og familien. Der er mange forskellige værelsestyper, såsom suite, superior, familie-, enkelt- og dobbeltværelser. I 2020 blev alle værelser renoveret og fremstår moderne og hyggelige.

Udover de mange flotte værelser findes der også dejlige ferielejligheder til 4 personer. Ferielejlighederne er indrettet hyggeligt og er fuldt udstyret. Til alle ferielejligheder er der en balkon eller terrasse.

På Color Hotel Skagen er der forskellige faciliteter. Udenfor i den store gårdhave er der opvarmet swimmingpool, spabad og helt ny saunabygning. Indendørs finder du fitnessfaciliteter samt et aktivitetsrum "slyngelstue" med blandt andet dart, billard, bordtennis og bordfodbold. 
 
På hotellet er en fantastisk restaurant med et lækkert a la carte kort, inspireret af det nordiske køkken med et touch af Skagen. Inde på Restaurant Holger mødes du af det store ”walk-in”-vinskab, der fungerer som et visuelt vinkort. Hotellets café byder på hyggelig stemning og et lækkert cafékort. Café Holger har åbent både til frokost og om aftenen. Om sommeren er det også muligt at nyde sin frokost og middag på den store overdækkede terrasse. Om vinteren luner de mange terrassevarmere, så du kan nyde varme drikke.
 
Naturen ved Color Hotel Skagen er helt fantastisk. Du har Skagen Klitplantage lige udenfor døren, hvor der er masser af cykel-, ride- og vandreruter. Den Tilsandede Kirke og Flagbakken, med udsigt over hele Skagen, er kun en kort gåtur væk. Skagen by kan du nå på få minutter på cyklen eller gåben.
 

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Antal værelser: 151 Sauna Valuta veksling
Spis og drik på stedet
Bar Morgenmad Restaurant Room service
Fritidsfaciliteter
Cykeludlejning Gym

Information

Check ind (tidligst)
14:00 - 00:00
Check ud (senest)
00:00 - 11:00

Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk


Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk

Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Build: 16-11-2023 13:43:31, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-8827.cbischannel-38558.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails