Hotel Aahøj

Adresse: Hans Aabelsvej 1, 9300 Sæby
Område: Sæby
Vis kort

Hoteller | Hotel Aahøj i Sæby indbyder til hjemlig hygge i uformelle luksuriøse rammer. Hotellet er placeret i en skøn diskret oase omgivet af grøn frodighed ved Sæby Å med blot få minutters gang til centrum, god badestrand, havnemiljø og Sæbygård Skov. Der er gratis privat parkering tilknyttet hotellet.

Hotellets 10 værelser er velindrettet og giver et lyst og let indtryk. Her findes store dobbeltværelser med udsigt udover prydhaven og åen, rummelige suiter med mulighed for opredninger samt almindelige dobbeltværelser. Alle værelser har fladskærms-tv, minibar samt gratis toiletartikler.
 
Vinterhaven og terrasserne er stedet for samling med dine nærmeste, hvad enten det er til lyden af den knitrende pejs med et godt glas vin i hånden eller en skøn kop kaffe – i et afslappende øjeblik – med udsigt udover hotellets prydhave.
 
På Hotel Aahøj serveres hver dag morgenmad for de overnattende gæster. Køkkenet er baseret på de bedst tilgængelige råvarer og produkter, med fokus på leverancer fra lokale avlere, mejerier og producenter. Hver morgen byder således på det bedste fra de lokale og selvfølgelig tilpasset sæsonens fineste – med vægt på kvalitet og små overraskelser.
 
Hotel Aahøj tilbyder nye møde- og konferencefaciliteter, heraf lokaler til henholdsvis 10 og 25 personer. Lokalerne er indrettet lyst og moderne, men samtidig med fokus på at bevare Aahøjs karakteristiske sjæl og charme. Lokalerne indeholder alt i AV-udstyr samt højhastigheds-internet.

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Antal etager: 2 Antal værelser: 10
Spis og drik på stedet
Morgenmad
Fritidsfaciliteter
Cykeludlejning

Information

Check ind (tidligst)
15:00 - 00:00
Check ud (senest)
06:00 - 11:00

Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk


Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk

Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Build: 19-09-2023 09:19:35, Host: cbonline05, DB: o3.cbguide-8827.cbischannel-38558.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails