Akvarelkursus på Skagens Museum

Himmel og hav - Huse og haver - Akvarelkursus for begyndere og let øvede på Skagens Museum

Skagens Kunstmuseer tilbyder et akvarelkursus for voksne. Kurset er for dig, der ønsker at stifte bekendtskab med de grundlæggende akvarelteknikker og udvikle din kunnen. I de historiske rammer i Skagen arbejder vi med de nære motiver; Himmel og hav og Huse og haver, når vi løbende gennem dagen introduceres for forskellige maleteknikker og løser små opgaver. Du behøver ikke at have noget forhåndskendskab til akvarelmaling for at deltage.

Underviser på kurset, Ane Bjerg Thomsen, er uddannet arkitekt og er udøvende kunstner med speciale i akvarel. Hun arbejder til daglig som kunstformidler på Skagens Kunstmuseer

Dagens program:

10.15-10.45:

Ankomst og velkomst i Skagens Museums maleskole ”Bikuben” (der ligger lige til venstre for museet). Herefter vil der være en kort omvisning på museet med introduktion til kunstnerkolonien og fokus på motiver med himmel/ hav samt huse/haver.

10.45-12.30:

Udlevering af materialer og de første grundlæggende øvelser i akvarelteknik.

Første tema Himmel og hav: introduktion og individuelle øvelser

Dagens program: 

10.15-10.45: 
Ankomst og kort velkomst i Skagens Museums maleskole ”Bikuben” (der ligger lige til venstre for museet). Herefter vil der være en kort omvisning på museet med introduktion til kunstnerkolonien og fokus på motiver med himmel/ hav samt huse/haver.

10.45-12.30: 
Udlevering af materialer og de første grundlæggende øvelser i akvarelteknik. 
Første tema Himmel og hav: introduktion og individuelle øvelser

12.30-13.30: 
Frokost. Det er muligt, at købe frokost i museumscaféen i den hyggelige museumshave eller medbringe sin egen madpakke, som kan spises i Bikuben.  

13.30-14.00:
Afrunding af første tema

Ca. 14.00-16.30:
Andet tema Huse og haver: introduktion og individuelle øvelser

16.30-16.00:
”Udstilling” af dagens arbejde afrunding og tak for i dag.

Afbestillingspolitik: Afbestilling skal ske senest 10 dage inden kurset. Aflyser man senere vil det ikke være muligt at få pengene retur. Kurset aflyses hvis der er færre end fem tilmeldte en uge før kurset – i dette tilfælde gives pengene retur.

Booking

Akvarelkursus på Skagens Museum

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 850,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Skagens Museum

Skagen blev i slutningen af 1800-tallet hjemsted for en kunstnerkoloni af primært skandinaviske malere. Skagens Museum rummer malerier, tegninger og skulpturer udført af de mange kunstnere, der besøgte Skagen i perioden 1870-1930. Med hovedværker af P.S. Krøyer, Anna Ancher og Laurits Tuxen rummer Skagens Museum nogle af Danmarks bedst kendte malerier. Udover samlingen viser museet skiftende særudstillinger.
Kontakt
Skagens Kunstmuseer
Brøndumsvej 4
9990 Skagen
Tlf.: +45 9844 6444
info@skagenskunstmuseer.dk
www.skagenskunstmuseer.dk