Chippendales i frederikshavn

Chippendales

Get Naughty!

Information

Chippendales som blev etableret i 1979 har underholdt tusindvis af gæster over hele verden – NU skal Vendsyssel også have chancen – Fredag den 30. september 2022 kan den opdaterede udgave af Chippendales opleves i Arena Nord Frederikshavn.


Temperaturen når altid bristepunktet, når Chippendales’ henrykker på de danske venues, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften i det Nordjyske, når de byder på iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves under titlen Get Naughty.


I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over, med deres storslåede Broadway-agtige show, veltrimmede kroppe, maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales – og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.


Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale – og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud. Chippendales indtager Arena Nord den 30. september 2022.

Bestil nu

Hvornår (<% occasionResult.length %>)

30 September

Hvornår (1)

30 September