Dana Cup SportsCenter

  • Adresse: Børge Christensens Vej , 59800 Hjørring

Midt i Hjørring ligger Dana Cup SportsCenter, som har 28 hyggelige værelser med eget badeværelse. Tæt på Dana Cup SportsCenter ligger mange sportsfaciliteter, såsom svømmehal, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion og tennisbaner.

Information

Lige i hjertet af Vendsyssel ligger Dana Cup SportsCenter, som byder på hyggelige værelser til en kæreste-getaway, familieferien, konferencen eller træningslejren. Familie- samt standardværelserne er udstyret med fjernsyn. Du finder et skønt gæstekøkken, opholdsrum med fjernsyn og gratis WiFi på alle indendørs arealer på hotellet. Det er muligt at bestille morgenmad, madpakke og aftensmad. På Dana Cup SportsCenter er der fokus på sund og nærende kost.
 
Blot 50 meter væk ligger Vandhuset med 50 m baner, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter og friluftsbad. Dette giver mulighed for at bevæge sig under sin ferie eller afholde træningslejre på Dana Cup SportsCenter. Du finder ligeledes flere mødelokaler, så dine forretningsmøder kan afholdes her.
 
Fordi hotellet ligger centralt i Vendssyssel er det nemt at komme rundt til de mange forskellige hyggelige kystbyer i Toppen af Danmark, såsom Løkken, Lønstrup og Skagen. Her er der en masse spændende naturoplevelser, som venter på dig. Tag for eksempel til Rubjerg Knude Fyr eller Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. I Hjørring finder du et stort kulturliv med det succesrige Vendsyssel Teater, mange butikker og skønne restauranter.

Faciliteter og services

  • Offentlig parkering i nærheden
  • By
  • Free Wi-Fi
  • Resort
  • Budget