Blues Heaven Weekend VIP

Blues Heaven Weekend VIP

  • Visiting address: Harald Nielsens Plads 9 , 9900 Frederikshavn

Kåret som verdens bedste festival samt flere nationale og internationale priser har dette musikalske overflødigshorn gennem 15 år været den ultimative vintermedicin for det musik elskende publikum fra det meste af Europa, USA og Canada. Der har også været tilrejsende publikummer fra Moskva, Indien og Argentina.

Information

Den hyggelige atmosfære, blandt venlige mennesker og de fantastiske unikke musikalske oplevelser med grammy-vindende verdensnavne har altid været festivalens kendetegn.

Som altid er der to store scener, to dansegulve og masser siddepladser. Der er indlagt en pause på 15 minutter mellem koncerterne på disse scener.

Der findes også en mere intim akustisk scene, med siddepladser og hvor lyden er afdæmpet og man kommer helt tæt på stjernerne.


Kvalitet og service er nøglen i ‘Blues Heaven’ og Arena Nord. Festivalens mange medhjælpere sørger for, at det spiller på alle fronter. 


Serviceniveauet er himmelhøjt, både i den udsøgte VIP-lounge med gourmet-mad fra Arena Nords køkken, hvor der er øl/vand/kaffe og vin ad libitum hele weekenden.

Som alternativ er der mulighed for den billige og populære blues-buffet, iskolde øl, udsøgte vine, irsk kaffe og alle slags kvalitets whisky, rom, cognac m.m.
I merchandise boden vil varer fra festivalens webshop bliver tilbudt og artisterne medbringer seneste udgivelser og andet guf.


Oplev verdens bedste blues-musikanter og den fantastiske atmosfære til Blues Heaven Festival i Arena Nord fra den 12.-13. november.


Buchen

Touren (<% occasionResult.length %>)

11 November
12 November

Touren (2)

11 November
12 November