Blues Jamboree på Kappelborg

Blues Jamboree på Kappelborg

Prices from 210

  • Visiting address: Skolevej 5 , 9990 Skagen

Det velkendte ’jam’ koncept med afrikanske gæster

Information

Glæd dig til at opleve Kappelborgs traditionsrige jamboree sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje. Gang på gang leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum.


Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau. Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren i selskab med afrikanske musikere. Musikken leveres spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jam'es uden sætliste, som man gjorde dengang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig!


Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues med afrikanske rytmer, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues, afro og gospel.


Blues Jamboree er denne gang forstærket med de tre afrikanere Sal Dibba (Gambia) og Ayi Solomon (Ghana) på percussion og Alain Apaloo (Togo) på vokal og guitar. Desuden er den Irske supersanger Richard Farrell med på guitar og sang samt de to gamle Blues Jamboree musikere Peter Nande og Olav Poulsen.LINE UP:

Alani Apaloo: guitar og vokal

Peter Nande: vokal, hca, baljebas, skeer

Richard Farell: guitar og vokal

Sal Dippa: percussion, vokal

Ayi Solomon: vokal og percussion

Olav Poulsen: guitar og slide

Book now

Prices from 210

Occasions (<% occasionResult.length %>)

01 June 20:00

Occasions (1)

1 June 20:00 - 22:30