Lasse Skriver

Lasse Skriver

Prices from 210

  • Visiting address: Skolevej 5 , 9990 Skagen

Det unge talent stjal alles hjerter da han var på skærmen, og inden længe stjæler han dem live i hele landet, når han tager på sin første turné.

Information

Siden Lasse Skriver tonede frem på skærmen i årets udgave af X-factor, er hans popularitet vokset med rekordfart, og til december tager det unge talent hul på sin første Danmarksturné, der nu fortsætter ind i 2023, så endnu flere fans kan opleve det populære stjerneskud live.


 Lasse Skriver skrev allerede kontrakt med Sony efter den første bootcamp i X-factor, og hans første single, et cover af George Ezras’s ”Budapest”, udkom i februar og fik med lynets hast over 1,5 millioner streams, en lun og vedvarende plads i Spotify top 20, og hans følgerskare på både Instagram og TikTok eksploderede. Lasse har siden fulgt op med singlen ”Like it” ,som hurtigt røg i top 5 på Spotify, og han har netop udgivet sin nye single ”Looking For Love”. 


Lasse Skrivers vej til musikken har været unik - og samtidig inspirerende for mange mennesker. Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Book now

Prices from 210