Find Vej i Lilleheden Klitplantage

Nyd en dag i den skønne klitplantage ved Lilleheden og tag på orienteringsløb med hele familien.

Lilleheden Klitplantage er et skønt område tæt på Hirtshals, som indbyder til at være aktiv i naturen, og ’Find Vej’ er en oplagt mulighed at benytte når man er i klitplantagen.  

’Find Vej’ er et koncept som er startet for at komme ud i naturen og bruge den anderledes end man måske er vant til. 'Find Vej' koncepter går ud på at man kommer rundt i et bestemt område ved hjælp af diverse poster som hver har sin unikke bogstavekode. ’Find Vej’ er en sjov måde at komme ud i naturen med hele familien, og blive udfordret undervejs.  

I Lilleheden Klitplantage har du mulighed for at følge forskellige ruter med forskellige længder og sværhedsgrader. Man kan nemt finde de forskellige ruter, men selvom man følger en kort rute, er det nødvendigvis ikke en let rute. Du kan se et oversigtskort over alle poster og ruter her.

Så tag hele familien med på en spændende og anderledes tur i skoven, som kan give sved på panden og måske åbne dine øjne for en anderledes måde at bruge naturen på.

Besøg Hirtshals Turistbureau hvor du kan finde brochure over ’Find Vej’ ruten på 3 km, eller få inspiration til andre turforslag via vores hjemmeside: www.visithirtshals.dk

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Vellingshøjvej 368
9800 Hjørring

Fakta

  • Tema

    • Naturoplevelser
    • For hele familien
  • Type

    • Vandreture

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9857129539
Latitude : 57.586016421