Find Vej i Tornby Klitplantage

Brug en hyggelig og udfordrende dag i Tornby Klitplantage med ’Find Vej’.

Tornby Klitplantage ligger 6 km fra Hirtshals centrum, og indbyder til mange forskellige udendørs aktiviteter. I plantagen finder du mountainbike spor, vandreruter, ride ruter og cykelsport. Dermed kan du også opleve det fantastiske Yxengaard hvor der udleves live rollespil i form af Yxenskovens hemmelighed.

’Find Vej’ er endnu en mulighed for at bruge plantagen aktivt og som orienteringsløb. I Tornby Klitplantage kan du finde diverse poster og ruter med forskellige længder og sværhedsgrader. Du kan se en oversigt over de forskellige ’Find Vej’ ruter i Tornby Klitplantage lige her.

Så tag hele familien med til en sjov og anderledes dag i Tornby Klitplantage og udforsk det skønne område. Det er en rigtig god mulighed for at bruge noget kvalitetstiden sammen, og ikke mindst få masser af frisk luft, og måske en smule sved på panden.

Du kan hente et oversigtskort over Find Vej i Tornby Klitplantage på Hirtshals Turistbureau, ellers kan du finde dem via linket her.

Besøg vores hjemmeside: www.VisitHirtshals.dk, for mere inspiration til hvad du kan lave i Hirtshals, Tornby og Tversted.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Vellingshøjvej 368
9800 Hjørring

Fakta

  • Type

    • Vandreture

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9100588035
Latitude : 57.535251209