Skagen Forårsfestival 2023

Skagen Forårsfestival er tilbage!

Glæd dig til nogle skønne dage der står i oplevelsernes tegn, og selvom en del finder sted 1. april, så er det altså ikke en aprilsnar.

Flere af byens overnatningssteder og populære musikalske legepladser er gået sammen om at tilbyde et udvalg af gode oplevelser i skønne Skagen fra 31. marts til 2. april. 

I Skagen venter også lange gåture langs vandet - bare slentre afsted hånd i hånd og nyde den smukke natur, det glitrende vand og det allestedsnærværende fantastiske lys - det er lige, hvad du trænger til efter en grå og regnfuld vinter.

Byens mange attraktioner er med til at gøre opholdet til en dejlig oplevelse, som du kan leve længe på.
 

Glæd dig til Skagen Forårsfestival!

Book oplevelser til Skagen Forårsfestival 2023

 

Mads Toghøj spiller på Bodilles Kro til Skagen Forårsfestival
Mads Toghøj spiller op til 'Amerikansk aften' på Bodilles Kro

OBS! Ny dato - fredag 31. marts har køkkenchefen sammensat en spændende amerikansk inspireret 2-retters menu, inklusive velkomstsnack. Efter middagen spiller Mads Toghøj dygtige fortolkninger af de gamle idoler, Elvis Presley, Johnny Cash, Kris Kristofferson og Hank Williams, samt nogle af sine egne dejlige sange.

Mads har sammensat et flot varieret program, og han ser frem til at møde et engageret publikum, der gerne synger med. Glæd dig til en aften med nærvær, sjæl og kærlighed.

Du får:

Spændende 2-retters menu sammensat af Køkkenchefen . Velkomstsnack . Underholdning ved sanger og sangskriver Mads Toghøj
(Kl. 18.30 - 22.30) (Lørdag 1. april er udsolgt)

Book Amerikansk aften på Bodilles Kro - pris pr. person i alt kr. 388,-

Jeppe Lindby Skagen Forårsfestival 2023
En forrygende festlig fredag på Color Hotel Skagen

Glæd dig til Skagen Forårsfestival 2023 og et forårsophold på 4-stjernede Color Hotel Skagen. Opholdet starter med en festlig fredag, der byder på 'Øl & Blues arrangement' - en herlig aften med ølsmagning af Skagen Bryghus, lækker 3-retters forårsmenu og ikke mindst fed live bluesmusik med Knud-Erik Thrane og Jeppe Lindby.

Forårsopholdet inkluderer:

2 overnatninger i dobbeltværelse . Stor morgenbuffet begge dage . Øl & Blues arrangement 31/3 . Frit brug af udendørs opvarmet pool, spabad og sauna . Parkering . WiFi
 

Book forårsophold på Color Hotel Skagen - pris pr. person fra kr. 1.895,-

Skagen Hotel byder på skønt ophold til Skagen Forårsfestival
Oplev den hyggelige stemning på dejlige Skagen Hotel

Hotellet, der ligger meget centralt i Skagen og i gå-afstand til alle byens mange attraktioner, byder velkommen til Skagen Forårsfestival. Nu grønnes træerne så småt, og det er på tide at komme frem fra dit vinterhi og opleve Skagens mange fortræffeligheder. Forkæl dig selv med skøn overnatning og lækker mad.

Skagen-opholdet indeholder:

2 x overnatning i dejligt dobbeltværelse . 1 x Cocktail første aften inden spisning . Skøn 2-retters Festival-menu . Dag 2 serveres en lækker 3-retters aftenmenu inkl. vinmenu . 2 x stor indbydende morgenbuffet

Book dejligt Skagen-ophold på Skagen Hotel - pris pr. person fra kr. 2.275,-

Forårsfestival på Hotel Petit i Skagen
Bo på charmerende Hotel Petit, Sure Hotel Collection by BestWestern

Hotel Petit er et lille hyggeligt hotel med førsteklasses service og dejlige værelser. Du får en fantastisk beliggenhed lige ved siden af gågaden, tæt på havnen og Skagens Museum, så du kan nemt gå på opdagelse i alt, hvad byen tilbyder, og nemt skabe din helt egen oplevelse. Med hotellet som udgangspunkt er du kun et stenkast, fra alle de musikalske oplevelser byen byder på

Du får:

2 x overnatning i dejligt dobbeltværelse . 2 x lækker morgen buffet

 

Book et hyggeligt ophold på Hotel Petit - pris pr. person fra 995,- kr

Forårsfestival på Foldens Hotel i Skagen
Skønt ophold på Foldens Hotel lige midt i Skagen by

Nyd en dejlig miniferie på Foldens Hotel, hvor du bor nærmest på byens gågade. Her har du lækre butikker, spændende attraktioner og gode spisesteder indenfor få hundrede meter, det bliver næsten ikke mere centralt.

Miniferie på Foldens Hotel indeholder:

2 x overnatning i dejligt dobbeltværelse . 2 x indbydende morgenbuffet . Velkomstdrink for middagen fredag 31. marts . 2 x 2-retters skøn aftenmenu efter Køkkenchefens valg . Fed musikalsk underholdning på Viseværtshuset både fredag og lørdag aften

 

Book skøn Miniferie på Foldens Hotel - pris pr. person fra kr. 1.498,-

Skagen Forårsfestival på Jakobs Café og Bar
Twang Factor forkæler dig med en musikalsk oplevelse på Jakobs Café & Bar

Glæd dig til lørdag 1. april under Skagen Forårsfestival.

På Jakobs Café & Bar er der lækkerier for dine øregange med live musik og åbent dansegulv. Kom og hør intet mindre end Danmarks bedste countryband. Twang Factor mestrer både old-school (George Jones, Kris Kristofferson med flere) og moderne (Brad Paisley, Vince Gill, Blackberry Smoke med flere), og du er garanteret en super musikalsk oplevelse. Musikken starter kl. 22.00, og du kan roligt allerede nu, glæde dig til en super hyggelig aften hvor du kan give los, og synge med så meget du lyster til de medrivende toner, der gør det nærmest umuligt at ignorere dansegulvets kalden.

 

GRATIS ENTRÉ
Frokostjazz på Kulturhus Kappelborg

Frokostjazz med Mette Juul på Kulturhus Kappelborg

Glæd dig til FROKOSTJAZZ med skøn jazz inklusive en dejlig frokost bestående af sild, fiskefrikadeller og ost - fra Iscaféen Skagen.

Med sin stemme og guitar fortolker sanger og sangskriver Mette Juul sange fra egen hånd og fra den amerikanske sangskat. Juuls album Change fra 2020 og den efterfølgende EP New York – Copenhagen fra 2020 er blevet modtaget virkelig godt både internationalt og herhjemme er det blevet til en nominering til DMA Jazz 2020.

Det er musikken herfra publikum kan glæde sig til at høre krydret med helt nye sange skrevet af Juul og sange skabt i samarbejde med pianist Peter Rosendal.
Dørene åbner kl. 12.30.

Køb billet online - pris kr. 310,- pr. person