Toppen af Danmark
BB Hotel Turisthotellet i Frederikshavn

BB Hotel - Turisthotellet

Leder du efter et prisvenligt alternativ med normal hotel­standard, så er BB-Hotel, også kaldet Turisthotellet et perfekt valg

Det hyggelige lille hotel fra midten af 1900-tallet, er nyistandsat og ombygget, så det i dag fremstår som et moderne hotel. Det ligger meget centralt og tæt på gågaden i Frederikshavn.

Hotellet har 17 værel­ser med badeværelse og TV. Alle senge redes med allergivenligt linned.

Du kan også leje en fin ferie­lejlig­hed, indrettet med entre, bade­værelse, op­holds­rum med åbent køk­ken, sofa og spise­plads. Lejlig­heden har 6 sove­pladser for­delt på et dobbelt­værelse samt to 2-sengs­værelser. 

Der hører en char­merende gårdhave til hotellets fællesområder. I hotellets kantine er der et gæste­køleskab og mikro­ovn til fri af­benyttelse. Det er muligt at benytte hotel­lets facili­teter, som fri wi-fi, gratis parkering og gratis kaffe/te i kantinen hele døgnet rundt.

BB-Hotel tilbyder også tilkøb af en dejlig morgen­mads­buffet. Der bages morgen­­brød og crois­santer, og koges æg flere gange i løbet af morgenen, så næsten uanset hvornår du står op, har du mulighed for er dejligt måltid.

BB Hotel Turisthotellet

Tlf. +45 70 22 55 30

bbhotels@bbhotels.dk

www.bbhotels.dk/hotel-frederikshavn/

BB Hotel Turisthotellet i Frederikshavn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Margrethesvej 5

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.5411423

Breddegrad : 57.4390116