Toppen af Danmark
BEST WESTERN Hotel Herman Bang i Frederikshavn

BEST WESTERN Hotel Herman Bang

Hotel Herman Bang er er Frederikshavns ældste hotel, som i dag fremstår renoveret i stilfuldt design. Det er et byhotel med nostalgi og charme, hvor du også finder wellnesscenteret Den Syvende Himmel og Restaurant Empire – en amerikansk inspireret Diner.

Hotellet er beliggende i hjertet af Frederikshavn lige ved byens gågade, som byder på mange specialbutikker og restauranter. Der er gode p-forhold bag hotellet, og der er ikke langt til hverken banegård eller færgehavn fra hotellet.

Indretningen af de 53 værelser forener fortid og nutid, og opfylder både forretningsgæstens samt turistens ønsker. Du kan vælge at bo på værelser i forskellige kategorier alt efter behov, herunder enkelt-, dobbelt- og businessværelser samt suiter. Alle værelser er indrettet med skrivebord, fladskærms-tv, føntørrer, klædeskab, badeværelse samt trådløst Internet. 

Du bydes hjertelig velkommen på et charmerende og unikt byhotel.

Byens populære restaurant Empire er en del af hotellet. Her er stilen er en blanding mellem den amerikanske DINER kultur med lån fra ’Bar and Grill’, hvor stemningen er uhøjtidelig, hyggelig og med et meget populært menukort.

Restaurant Empire på BEST WESTERN Hotel Herman Bang
Wellnesscenteret DenSyvendeHimmel i BEST WESTRER Hotel Herman Bang, Frederikshavn

I hotellets lobby finder du det eksklusive wellness center 'Den Syvende Himmel'. Her tilbydes unikke spa & wellness faciliteter, som giver dig oplevelser og afslapning ud over det sædvanlige.

BEST WESTERN Hotel Herman Bang

Tlf. +45 98 42 21 66

info@hermanbang.dk

www.hermanbang.dk

BEST WESTERN Hotel Herman Bang i Frederikshavn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Tordenskjoldsgade 3

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.535172

Breddegrad : 57.440139