Toppen af Danmark
Hotel Jutlandia i Frederikshavn

Hotel Jutlandia

Hotel Jutlandia er et familiedrevet hotel med stil, charme og en helt unik udsigt over Frederikshavns pulserende havn. Her er gæstfrihed og service i højsæde.

Med en skøn udsigt over Frederikshavn havn ligger Hotel Jutlandia tæt på både by og havn.

Hotellet er en del af sammenslutningen Small Danish Hotels, som er håndplukkede danske kroer, hoteller, slotte og herregårde, der oser af charme, nærvær og varme. Fælles for dem alle er, at de lægger stor vægt på den personlige betjening og det gode værtskab.

Du kan vælge at indlogere dig i økonomiværelse, standardværelse, Superior Class-værelse, Business Class-værelse, familieværelse, eller i den lækre suite med havudsigt.

I receptionen er personalet til rådighed 24 timer i døgnet og deres fornemmeste opgave er at servicere dig, og sørge for din tryghed og sikkerhed.

Hver morgen kan du nyde en lækker morgenbuffet i hotellets restaurant ’Sted1’. Restauranten ligger på toppen af hotellet, og herfra har du en storslået udsigt over havnefronten. Alle er velkomne i restauranten – også ikke-boende gæster. Restauranten er desuden åben for á la carte onsdag til lørdag. Husk, at det er nødvendigt med bordbestilling på www.sted1.dk. Restauranten er, mod forhåndsbestilling, også åben uden for dette tidsrum.

Hotellets hyggelige engelske pub ’Bull’ byder velkommen i et hjemligt miljø, hvor du lejlighedsvis kan nyde levende musik, og hvor du finder byens største udvalg af specialøl.

Konferencelokaler

I lobbyen findes et mødelokale, som frit står til rådighed. Derudover har Hotel Jutlandia to konferencelokaler, placeret på 6. etage, kendetegnet af en lys og imødekommende indretning. Det største konferencelokale har plads til 80 personer, og der er trådløst, gratis internet i alle lokaler.

Her har du mulighed for at booke fordelagtige mødepakker til henholdsvis 4-timers møder eller dagsmøder med lækker forplejning.

Hotellets lobby indbyder til hygge, samtaler og afslappende pauser. Døgnet rundt serveres et udvalg af kaffe, kolde drikke og snacks. Som gæst på hotellet har du desuden gratis adgang til Fitness Jutlandia.

Hotel Jutlandia hvor den hyggelige lobby indbyder til afslapning

Hotel Jutlandia

Tlf. +45 98 42 42 00

book@hotel-jutlandia.dk

www.hotel-jutlandia.dk 

Du bor godt på Hotel Jutlandia i Frederikshavn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Havnepladsen 1

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.536727

Breddegrad : 57.4369301