Toppen af Danmark
Hotel Lisboa i Frederikshavn

Hotel Lisboa

Hotel Lisboa er et hyggeligt lille familiedrevet hotel i den sydlige del af Frederikshavn. Her bor du tæt på storslået natur, med råvildt i Dyrehaven, stranden og det smukke Bangsbo-område.

På Hotel Lisboa kommer du til at bo på et hyggeligt lille familiedrevet hotel i den sydlige del af Frederikshavn. Her er der fokus på hver enkelt gæst, og det er vigtigt for dem at yde en god service. Du bliver derfor taget imod med åbne arme og med en stor portion imødekommenhed.

Hotel Lisboa ligger tæt ved den storslåede natur i det smukke Bangsbo-område og tæt på det charmerende lille fiskerleje, Sæby. Der er gode MTB- og vandreruter lige i baghaven, og der er mulighed for paddleboarding ved den lille Marina tæt på hotellet.

På Hotel Lisboa kan du vælge tre forskellige værelsestyper; Budget, som er lyse og fine retro værelser, Standard, som er lyse og hyggelige værelser, og Superior, som er flotte og luksuriøse værelser.

Inkluderet i prisen tilbydes en stor dansk morgenbuffet, som indeholder et udvalg af lokale, økologiske, danske og hjemmelavede produkter. Køkkenet vil være behjælpeligt med frisksmurte madpakker, hvis du skal på tur.

I restauranten serveres mad af sæsonens lokale råvarer – alt er lavet fra bunden med fokus på den gode smagsoplevelse, og hotellets hyggelige bar har åbent mellem 11.00-22.00.

Hotel Lisboa

+45 98 42 21 33
info@lisboa.dk
www.lisboa.dk

 

Et af værelserne på Hotel Lisboa i Frederikshavn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Søndergade 248

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.52146

Breddegrad : 57.418638