Toppen af Danmark
Nordstrand Camping i Frederikshavn tæt ved Danmarks eneste Palmestrand

Nordstrand Camping

Nordstrand Camping ligger smukt placeret med kort gåafstand til Danmarks eneste Palmestrand

Her kan du bo på en meget familievenlig campingplads med masser af aktivitetsmuligheder. Der er hele 3 legepladser, hoppepuder, Adventure minigolf, fodboldbane, volleyball, bordtennis og MoonCars. 

Hvis vejret ikke lige er til udendørs aktiviteter, så findes der også et ungdomsrum med arkadespil, bordfodbold, bordtennis og lounge hvor børn og unge kan "hænge ud". Helt tæt på er der også et 1500 m2 indendørs legeland - kaldet Fun House.

Pladsen tilbyder også en dejlig indendørs svømmehal med plads til en rask svømmetur og hyggelig leg. Der er vandtrampolin og legeting til fri afbenyttelse. Vandet er altid 29 gr. varmt. I forbindelse med svømmehallen er der en skøn indhegnet udendørs terrasse med med solsenge. Der er gratis adgang til svømmehallen or alle overnattende gæster.   

Er du til gå- eller cykelture, så er campingpladsen centralt placeret med kun 500 m til Palmestranden, 200 m til den lille lystbådehavn - Rønnerhavnen og ikke mere end 2,5 km til centrum af Frederikshavn, og der er cykelsti hele vejen direkte fra pladsen.

Ikke langt væk finder du Frederikshavns Golfklub med gode baner og faciliteter for både øvede og nybegyndere.

Nordstrand Camping

Tlf. +45 98 42 93 50

info@nordstrand-camping.dk

www.nordstrand-camping.dk

Snup et hyggeligt spil minigolf på Nordstrand Camping

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Apholmenvej 40

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.527515999

Breddegrad : 57.464572