Toppen af Danmark
Park Hotel i Frederikshavn

Park Hotel

Park Hotel er et unikt byhotel i hjertet af Frederikshavn med atmosfære og charme. Stilfulde værelser med flotte detajler og fokus på den gode service.

Her følges stemningen til dørs. Lige fra de individuelt indrettede værelser, til den smukke cognacstue i engelsk biblioteksstil og den dejlige morgenbuffet med mange økologiske produkter sammensat ud fra ”mad med omtanke” konceptet.

Der kælet for detaljerne – både i indretning og i den personlige service og det engagement, som er hotellets kendemærke. Om sommeren kan du nyde det gode vejr blandt blomster og planter på hotellets dejlige terrasse.

Der er 20 stilfulde individuelt og klassisk indrettede værelser med mahognimøbler og marmorbad. Heraf er der fire suiter, der er velegnet til dig, der vil forkæles lidt ekstra eller som brudesuite. Bestilles der overnatning i brudesuite pyntes der med blomster og lækkerier, som kan nydes ved ankomst til hotellet.

Hotellet ligger 50 meter fra Frederikshavns hyggelige gågade, med stort udvalg af specielbutikker og restauranter. 

Park Hotel vil glæde sig til at kunne byde dig velkommen til en hyggelig hotelovernatning næste gang du besøger Frederikshavn og Nordjylland.

Hyggelig cognacstue i engelsk biblioteksstil på Park Hotel i Frederikshavn

I hotellets bar er der den hyggeligste stemning. Her kan du nyde din kaffe eller drink i en atmosfærefyldt cognacstue, der er dekoreret som et gammelt engelsk bibliotek med Chesterfield møbler.

Park Hotel

Tlf. +45 98 42 22 55

parkhotelfrederikshavn@mail.dk

www.parkhotelfrederikshavn.dk

Et af værelserne på Park Hotel

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Jernbanegade 7

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.535581

Breddegrad : 57.44139