Toppen af Danmark
Scandic The Reef i Frederikshavn

Scandic The Reef Hotel & Resort

Nyd den caribiske varme på Scandic The Reef i Frederikshavn, hvor du kan svømme i vandlandet til lyden af tropisk torden og fuglesang. Hotellet ligger centralt og tæt på havnen. 

Hotellet er beliggende i hjertet af Frederikshavn ved porten til Skandinavien.

Drømmer du dig væk til Caribiens varme, kølige drinks og lyden af brusende vandfald? Heldigvis er Caribien ikke længere væk end Scandic The Reef Hotel & Resort. I hotellets store vandland er der palmer, klipper og varme temperaturer. Der er eventyr og tropisk stemning for børn og barnlige sjæle.

Hotellet råder over 210 værelser i forskellige kategorier. Du kan vælge lige hvad der passer dig - alt fra standartværelser og familieværelser i flere størrelser til Master Suites med med panoramaudsigt, spa og sauna.

Du kan vælge at spise på en af hotellets to spændende restauranter. Det Gule Pakhus med et internationalt køkken og den familievenlige Restaurant Calypso der serverer en overdådig buffet af velsmagende retter med caribisk touch.

Du kan også muligt at holde møde på Scandic The Reef Hotel & Resort. Her findes 14 fleksible mødelokaler med fri wi-fi og moderne AV-udstyr. Mange af hotellets mødelokaler har en caribisk stemning, og det største mødelokale har plads op til 210 personer.

Biografen, hvor der er plads til op til 35 gæster, er det optimale set-up til firmaer, som skal fremvise nye produkter eller lancere en reklamefilm. De fleste mødelokaler har adgang til et lyst og luftigt loungeområde, perfekt til afslapning i pauserne.

Prøv en 80 meter lang vandrutsjebane, kæmp imod strømmen i kanalerne eller dyk ned på bunden af den 3,5 meter dybe dykkerpool! Hele året kan du svømme direkte ud under åben himmel i den opvarmede pool, nyde spaen, og om sommeren kan du slikke sol på soldækket.

Badeland i Sandic The Reef i Frederikshavn
En af de tre barer på Scandic The Reef i Frederikshavn

På Scandic The Reef Hotel & Resort finder du ikke mindre end tre barer, hvor du kan slappe af efter en lang dag, og nyde kølige drinks og snacks i godt selskab.

Scandic The Reef Hotel  & Resort

Tlf. +45 98 43 32 33

thereef@scandichotels.com

www.scandichotels.dk

 

Et af værelserne på Scandic The Reef i Frederikshavn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Tordenskjoldsgade 14

9900 Frederikshavn

Koordinater

Længdegrad : 10.537249

Breddegrad : 57.43899