Toppen af Danmark
Strandby Badehotel - et Bed & Breakfast

Strandby Badehotel – Bed & Breakfast

På Strandby Badehotel er du sikret den fulde hoteloplevelse med havn, badestrand og restaurant. Strandby Badehotel er hotel, restaurant og Bed & Breakfast med noget for alle.

Uanset om du er den ene del af et nyforelsket kærestepar, et ægtepar, der vil fejre bryllupsdag uden børn eller en børnefamilie, der vil holde en aktiv ferie i Danmark, så kan det hyggelige hotel i toppen af Danmark skabe de perfekte rammer for en ferie i den lille by Strandby nord for Frederikshavn.

I receptionen møder du altid smilende og hjælpsomme lokale ansatte, der gerne vejleder med de bedste tips til aktiviteter i lokalområdet. Brug en sommer eller en weekendpause i Nordjylland når det er bedst, med en hyggelig og intim Bed & Breakfast oplevelse med familien, din partner eller en anden, du vil forkæle med en helt særlig oplevelse.

På Strandby Badehotel finder du de hyggeligste værelser i den bedste pensionats-stil. Her er 13 dobbeltværelser, og der er altid personlig og vedkommende betjening. På Strandby Badehotel er du sikret en autentisk badehoteloplevelse i en lille fiskerby, langt væk fra de store, upersonlige hotelkæder.

Her kan du få enkeltværelser med et fint badeværelse på gangen til en meget overkommelig pris, og vil du hellere have et værelse med eget badeværelse, er der også mulighed for det. Alle værelser er indrettet i en retro og autentisk Bed & Breakfast stil.

Badehotellet ligger i gåafstand fra havn og en lækker børnevenlig sandstrand.

Du kan også holde din næste store fest på Strandby Badehotel. Her er stort festlokale med plads til op til 90 personer, og de perfekte rammer til en romantisk bryllupsfest, en dåb eller en rund fødselsdagsfest.

Restauranten på Strandby Badehotel

Restauranten på Strandby Badehotel har særligt fokus på seafood og retter med fisk og skaldyr. De friske fisk kommer direkte fra fiskekutterne i havnen, og friskheden kan virkelig smages. Har du mere har lyst til en bøf, eller er du vegetar, byder menukortet også på retter der passer til dig. Menuen er sæsonbestemt, og der bruges friske lokale råvarer.

Strandby Badehotel

+45 98 48 40 90

strandbybadehotel@gmail.com

www.strandbybadehotel.dk

Strandby Badehotel - et Bed & Breakfast

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Havnevej 11

9970 Strandby

Koordinater

Længdegrad : 10.498677

Breddegrad : 57.493982