Toppen af Danmark
Slap af i palmernes skygge i Frederikshavn

Oplev Frederikshavn

Leder du efter den helt rigtige caribiske stemning, behøver du ikke at lede længere end til Frederikshavn. Her kan du besøge Danmarks eneste palmestrand med hvid lækker sandstrand, bølgende blåt hav og mulighed for afslapning i palmernes skygge.

Frederikshavn er rigtig godt udflugtsmål for en enkelt eller to dage. Byen byder dog på så mange oplevelser, at du sagtens kan bruge flere dage her. Færgerne fra Norge og Sverige ankommer dagligt, og motorvejen går lige til hoveddøren, så er du til storbystemning i microudgave, anbefaler vi klart, at du vælger Frederikshavn som dit næste feriested.

Frederikshavn er oplevelser for hele familien

I Frederikshavn venter oplevelserne som perler på en snor. Er du til shopping, vil du glæde dig over byens mange forretninger, der ligger godt centralt placeret langs den flotte gågade, naturen lokker med både strand og skov. I skovområdet ved Bangsbo venter udfordrende MTB-ruter i kuperet terræn, og i byens midte venter Tordenskiolds soldater med hygge for store og små.

Uden mad og drikke er der ikke meget ved en ferie

Når du har været en tur i havet, taget cyklen rundt i den smukke natur eller afprøvet en de mange vandrestier og er fuld af dejlige indtryk, så venter der et utal af muligheder, når prikken skal sættes over i'et, og maven skal fyldes. I Frederikshavn finder du alt fra hyggelige caféer til á la carte og gourmet på højt plan - du kan roligt begynde at glæde dig!