Fun-Park Hirtshals

Besøg Fun-Park i Hirtshals hvor der er sjov for hele familien.

Fun-Park Hirtshals er et 30 tdr. stort besøgslandbrug, hvor der er mulighed for at komme tæt på mange dyr. Besøg de søde geder, marsvin og kaniner.  

Tag med på en togtur rundt i parken og mød ræve, emuer og ikke mindst de flotte hjorte og krondyr, som du kan håndfodre med brød.

I parken er der også andre eksotiske dyr, såsom næsebjørne, vaskebjørne og dværgpapegøjer.

Parken er det perfekte sted at besøge for hele familien, og der er mange sjove aktivitetsmuligheder for børn. Prøv bueskydning, sækkeløb, mooncars og den store udendørs legeplads. Der er også sjove aktiviteter i indianerlejren, og man kan også tumle rundt i halmhuset.

I mens børnene nyder en dag med sjov og leg, kan forældre slappe af i de flotte omgivelserne med en kop kaffe. Man kan sagtens bruge en hel dag i parken, så tag endelig madpakken med og nyd den i et de mange skønne picnicområder eller køb en let anretning i caféen. 

Hos Fun-Park afholdes der løbende arrangementer hen over højsæsonen såsom grillaftner og Skt. Hans. Der er også mulighed for at afholde fester i parken, så som familietræf, firmaudflugter, fødselsdage osv. Kontakt Fun-Park og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Fun-Park Hirtshals
Minkvej 10
9850 Hirtshals

Telefon

+45 25 12 89 29

Fakta

  • Faciliteter

    • Parkeringsplads for busser
    • Restaurant/Cafe
  • Type

    • Dyrepark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9435559999
Latitude : 57.566382