Toppen af Danmark
hirtshals for børn

For børn i Hirtshals, Tornby & Tversted

Besøg de mange forskellige attraktioner og seværdigheder, hvor børnene har mulighed for at lære meget mere om dyr og naturen. Oplev dyr som lever under vand, i luften og på land – Vi har noget for alle.

Når børnene har det sjovt, bliver det en god ferie for forældrene. Og allerbedst, når hele familien laver noget sjovt sammen. Det er der rige muligheder for i Hirtshals, Tornby og Tversted. 

Søde dyr og gode legepladser er sikre hit hos børnene. Så gælder det bare om at finde de muligheder, der passer til børnenes alder. For mindre børn er Hirtshals Fun-Park et godt valg. Her er masser af klappedyr og spændende legemuligheder. Ørnereservatet i Tversted er også et besøg værd. Har kommer du helt tæt på de store rovfugle.   

Mange dyr lever i vandet, og dem kan børn og voksne møde på Nordsøen Oceanarium. Her er et bassin med fladfisk, som faktisk godt kan lide at blive klappet på ryggen. Her er legesyge sæler, der gerne udfører lidt akrobatik for at få en ekstra sild af dyrepasseren. Og her finder du Krabbekysten, hvor børnene kan prøve at fange levende krabber. 

Gode oplevelser i naturen kan være en skovtur med madkurv eller en travetur langs stranden på jagt efter rav og strandskaller. Eller tag ud i de nærtliggende klitplantager, hvor fantasien har mulighed for at få frit løb. Udfordr dem i et orienteringsløb, som findes i både Tornby og Lilleheden Klitplantage.

En kanotur på Uggerby Å er spændende for hele familien, mens fodboldgolf vil være en sjov udfordring for de lidt større børn. Der er også mulighed for at spille minigolf på Feriecenter Fyrklit. I sommerferien inviterer Hirtshals Museum på leg som i gamle dage i museumshaven. 

Læs mere om de forskellige muligheder på listen nedenfor, eller besøg os på Hirtshals Turistbureau for mere inspiration.

Sjov for hele familien

Liste
Kort