Toppen af Danmark
Smyril Line

Færger fra Hirtshals

Hirtshals bliver af lokale kaldt "Porten til Europa" på grund af de mange færger. Benyt jer af muligheden og tag en tur til Norge eller Færøerne/Island i jeres ferie.

Fra Hirtshals havn er der mulighed for at sejle til destinationer i Norge, på Island eller på Færøerne. Fjord Line sejler mod Langesund, Stavanger-Bergen, og i sommermånederne sejler hurtigfærgen til Kristiansand, som er perfekt til dagsture. Color Line sejler hele året til Kristiansand og Larvik og har en overfartstid på kun ca. 3,5 timer. Den korte sejltid gør overfarten perfekt til et par dage i det sydlige Norge. Smyril Line sejler til Færøerne og Island og tilbyder også det populære North Atlantic Cruise, hvor begge lande bliver besøgt på rejsen.

Besøg os på Hirtshals Turistbureau, hvor vi gerne hjælper med at booke færgebilletter til de forskellige destinationer. Hvis du har brug for parkering under rejsen, tilbydes dette på Hirtshals Transport Center, som ligger 2-3 km fra de forskellige færgeterminaler. Læs mere om langtidsparkering her.

Fjord Line og Smyril Line tilbyder shuttlebusser fra Hirtshals Station til terminalen på Containerkajen. Dog kører busserne kun på bestemte tidspunkter. Kontakt Hirtshals Turistbureau for yderligere informationer.