Toppen af Danmark
Hirtshals - by og havn i naturens favn

Foreningen HIRTSHALS TURISME

Her på siden kan du få et overblik over Hirtshals Turistforenings bestyrelse, vedtægter, kontingenter mm. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Foreningen Hirtshals Turisme står for driften af Hirtshals Turistinformation, Hirtshals Camping, Hirtshals Autocamperplads samt Hirtshals Feriehusudlejning med feriehuse i Tornby, Hirtshals, Kjul og Tversted.

Hirtshals Turistinformation har åbent året rundt og formidler og informerer turister om alt fra åbningstider, overnatning og spisesteder til færgebooking, parkering og begivenheder. Desuden findes her brochuremateriale fra både lokalområdet og det øvrige Toppen af Danmark og Nordjylland. 

Hirtshals Turisme samarbejder med det lokale erhverv, foreninger og ildsjæle omkring lokale tiltag, udvikling af events og synliggørelse af begivenheder året rundt. Hvert år produceres vores populære Lokalguide for Hirtshals, Tornby og Tversted. Lokaluiden distribueres bredt i Nordjylland og det øvrige Danmark og trykkes i 35.000 eksemplarer. Der er stor opbakning til lokalguiden fra vores erhverv. Vi er stolte af at formidle lokal viden til vores gæster og være bindeled mellem erhverv, borgere og områdets mange gæster.

Vi har både erhvervs- og privatmedlemmer af vores forening. Nedenfor er foreningens vedtægter samt kontingenter. 

Referat af Hirtshals Turistforenings generalforsamling marts 2020
Forår
Formandens beretning, generalforsamling mar. 2020
Skumsprøjt i Hirtshals
Pressemeddelelser Hirtshals Turistbureau
Lystbådehavnen i Hirtshals
Gæstetilfredshedsanalyse Hirtshals - Tversted 2019
Gæstetilfredshedsanalyse Hirtshals - Tversted
Præsentation fra erhvervsmøde nov. 2019 - Partnerskab for Vestkystturisme
Tornby Strand
Præsentation fra erhvervsmøde jun. 2019 - VækstJammerbugt
Hirtshals Fyr